طرز تهیه کیک گاتوشا خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه کیک شکلاتی کشمشی، یک کیک جذاب و خوشمزه!
طرز تهیه کیک شکلاتی کشمشی کیک شکلاتی کشمشی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این …
طرز تهیه کیک موکا خوشمزه با سس کاکائویی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک موکا کیک موکا یکی از انواع کیک های خوشمزه و مخصوص کافی شاپی است که معمولا با نوشیدنی های داغ …
طرز تهیه کیک گاتوشا
کیک گاتوشا یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گاتوشا در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک گاتوشا | |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
شکر دانه ریز | ۱ پیمانه |
شیر | ½ پیمانه |
پودر کاکائو | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر نسکافه | ۱ قاشق سوپخوری |
مواد لازم گاناش | |
خامه صبحانه | ۵۰ گرم |
شکلات | ۱۰۰ گرم |
مغز فندق | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک گاتوشا
مرحله اول
برای تهیه کیک گاتوشا خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه شیر را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی هم می زنیم.
مرحله دوم
زمانی که ذرات شکر درون شیر حل شدند، پودر کاکائو، پودر نسکافه و روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب شده و مایه سس کاملا یکدست شود.
مرحله سوم
حالا ۶ قاشق غذاخوری از مایه سس برداشته و کنار می گذاریم، سپس تخم مرع ها را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم در ادامه آرد، نمک و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک کاملا یکدست شود. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایه چرب می کنیم.
مرحله پنجم
حالا درون قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم کیک به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود، سپس کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.
مرحله ششم
برای این منظور یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج کرده، سپس اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود.
مرحله هفتم
زمانی که کیک خنک شد، آنرا روی توری گذاشته و روی سطح کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی منفذ ایجاد می کنیم، سپس سس باقی مانده را به صورت پخش روی کیک می ریزیم تا سس به خورد کیک برود.
مرحله هشتم
در ادامه کیک را درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. در این فاصله به سراغ درست کردن سس گاناش می رویم، برای این منظور خامه را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب و یکدست شود.
مرحله نهم
حالا خامه را از روی حرارت برداشته و شکلات را به آن می افزاییم، سپس به خوبی هم می زنیم تا شکلات با دمای خامه ذوب شود و سس یکدستی حاصل شود. در ادامه مغز فندق را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله مغز فندق را به کاسه حاوی سس گاناش اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در نهایت سس گاناش را به صورت پخش روی کیک ریخته و پس از استراحت به اندازه های دلخواه برش می زنیم. نوش جان.
- منبع :
- fereshteh8405