طرز تهیه کوکی اسمارتیزی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه تارت کرمدار میوه ای خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه تارت کرمدار میوه ای تارت کرمدار میوهای یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که با انواع میوهها درست میشود …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه کیک حلوا خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک حلوا کیک حلوا یکی از انواع کیک های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، …
طرز تهیه کوکی اسمارتیزی
کوکی اسمارتیزی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که بافت آن بسیار نرم و لطیفی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی اسمارتیزی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کوکی اسمارتیزی | |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
شکر | ¾ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیرخشک قنادی | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ⅛ قاشق چایخوری |
اسمارتیز | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکی اسمارتیزی
مرحله اول
برای تهیه کوکی اسمارتیزی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود.
مرحله دوم
حالا روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه شیر خشک و بکینگ پودر را الک کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس آرد را به صورت جداگانه الک کرده و به تدریج به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
در ادامه مواد درون کاسه را با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شود. حالا خمیر کوکی را درون یک کیسه فریزر قرار داده، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فریزر استراحت کند.
مرحله چهارم
در این مرحله فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و پس از اتمام زمان استراحت خمیر آنرا از فریزر خارج کرده و ۱ قاشق غذاخوری از خمیر جدا می کنیم.
مرحله پنجم
حالا خمیر کوکی را در دست گرد کرده و درون سینی فر قرار می دهیم، سپس به همین ترتیب ادامه می دهیم تا خمیر کوکی تمام شود. در ادامه مقداری اسمارتیز روی خمیر های گرد شده قرار داده و سینی را درون فر می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا اطراف آنها کاملا طلایی شود. در صورت تمایل برای داشتن کوکی های شکلاتی، ۲ قاشق غذاخوری از مقدار آرد سفید را برداشته و پودر کاکائو بیفزایید.
مرحله هفتم
زمانی که کوکی ها کاملا پخته شدند، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کوکی ها کاملا خنک شوند. در نهایت کوکی ها را از سینی فر جدا می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- saeedeh.kh63