طرز تهیه ترشی گوجه سبز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی گوجه سبز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی گوجه سبز ترشی گوجه سبز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای …

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه مربای توت فرنگی مربای توت فرنگی علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است، ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد، برای مشاهده آموزش درست …

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد …

طرز تهیه مارمالاد هویج

طرز تهیه مارمالاد هویج برای شیرینی مشهدی طرز تهیه مارمالاد هویج بدون پودر ژلاتین طرز تهیه مارمالاد هویج با پودر ژلاتین طرز تهیه مارمالاد برای شیرینی مربایی طرز تهیه مارمالاد برای شیرینی مشهدی طرز تهیه مارمالاد با نشاسته

مارمالاد هویج یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه و بین المللی است که برای تهیه برخی از شیرینی ها استفاده می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد هویج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم مارمالاد هویج
هویج۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
گلاب¼ پیمانه
پودر هل¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه مارمالاد هویج

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد هویج به روش خانگی در ابتدای کار هویج ها را شسته و پوست شان را کاملا جدا کرده، سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه هویج ها را درون یک قابلمه مناسب حاوی آب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده، سپس اجازه می دهیم هویج درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. پس از اینکه هویج کاملا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس هویج را درون آبکش می ریزیم.

مرحله سوم

در ادامه هویج را درون غذاساز ریخته و کاملا پوره می کنیم، سپس پوره هویج را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم آب اضافی هویج کاملا تبخیر شود.

مرحله چهارم

در این مرحله ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ژلاتین حل شود، سپس زمانی که آب میان بافتی پوره هویج کشیده شد مخلوط ژلاتین و گلاب را به همراه پودر هل به قابلمه حاوی پوره هویج می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا مارمالاد را در حد مخلوط شدن هم می زنیم و اجازه می دهیم مارمالاد غلیظ و کش دار شود. توجه داشته باشید زمانی که مارمالاد به غلظت مناسب نرسد کپک می زند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم مارمالاد در دمای محیط بماند تا خنک شوند، سپس مارمالاد را به همان صورت به مدت ۱ روز درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان مارمالاد را درون یک ظرف مناسب می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا درب ظرف را محکم می بندیم تا از ورود هوا درون ظرف جلوگیری کنیم. در صورتی که بخواهید از مارمالاد را برای زمان طولانی تری استفاده کنید، مقدار ژلاتین را کمی افزایش داده و مارمالاد را درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 27 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.