طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه رب آلوچه خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه رب آلوچه رب آلوچه یکی از انواع ربهای خوشمزه و متنوع است که با روشهای متفاوت و آلوهای مختلف درست میشود، …
طرز تهیه سس پستو خوشمزه ایتالیایی مرحله به مرحله
طرز تهیه سس پستو سس پستو یکی از انواع سس های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در تهیه غذاهای ایتالیایی استفاده …
طرز تهیه مارمالاد هویج
مارمالاد هویج یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه و بین المللی است که برای تهیه برخی از شیرینی ها استفاده می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد هویج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم مارمالاد هویج | |
هویج | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۱ کیلوگرم |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذاخوری |
گلاب | ¼ پیمانه |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه مارمالاد هویج
مرحله اول
برای تهیه مارمالاد هویج به روش خانگی در ابتدای کار هویج ها را شسته و پوست شان را کاملا جدا کرده، سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه هویج ها را درون یک قابلمه مناسب حاوی آب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده، سپس اجازه می دهیم هویج درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. پس از اینکه هویج کاملا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس هویج را درون آبکش می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه هویج را درون غذاساز ریخته و کاملا پوره می کنیم، سپس پوره هویج را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم آب اضافی هویج کاملا تبخیر شود.
مرحله چهارم
در این مرحله ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ژلاتین حل شود، سپس زمانی که آب میان بافتی پوره هویج کشیده شد مخلوط ژلاتین و گلاب را به همراه پودر هل به قابلمه حاوی پوره هویج می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا مارمالاد را در حد مخلوط شدن هم می زنیم و اجازه می دهیم مارمالاد غلیظ و کش دار شود. توجه داشته باشید زمانی که مارمالاد به غلظت مناسب نرسد کپک می زند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه می دهیم مارمالاد در دمای محیط بماند تا خنک شوند، سپس مارمالاد را به همان صورت به مدت ۱ روز درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان مارمالاد را درون یک ظرف مناسب می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا درب ظرف را محکم می بندیم تا از ورود هوا درون ظرف جلوگیری کنیم. در صورتی که بخواهید از مارمالاد را برای زمان طولانی تری استفاده کنید، مقدار ژلاتین را کمی افزایش داده و مارمالاد را درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- saeedeh.kh63