طرز تهیه شیرینی وینی به روش فرانسوی مرحله به مرحله
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه نان پیده خوشمزه به روش ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه نان پیده نان پیده یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که معمولا در ماه رمضان تهیه …
طرز تهیه کوکی لاهیجان ساده و فوق العاده خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکی لاهیجان کوکی لاهیجان یکی از انواع کوکی های معروف و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می …
طرز تهیه شیرینی وینی
شیرینی وینی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کشور فرانسه است که بافت آن بسیار ترد می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی وینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی وینی | |
کره یا روغن صاف قنادی | ۱۲۰ گرم |
پودر قند | ۶۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد قنادی | ۱۶۰ گرم |
نمک | ۱ پنس |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی وینی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی وینی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه روغن صاف قنادی را به همراه سفیده تخم مرغ، نمک و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه پودر قند را درون الک ریخته و درون کاسه الک می کنیم، سپس با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مقداری زعفران دم کرده به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را ۳ مرتبه الک کرده و یکباره درون کاسه می ریزیم، سپس با کمک لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. در ادامه خمیر را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره دلخواه می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیر را درون آن پایپ می کنیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا اطراف شان طلایی شود.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در صورت نبود فر روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم تا شعله پخش کن به خوبی گرم شود.
مرحله ششم
حالا درون یک قابلمه بزرگ یک کاتر قرار می دهیم، سپس خمیر را درون یک سینی هم اندازه قابلمه پایپ می کنیم. در ادامه سینی را درون قابلمه روی کاتر قرار می دهیم و درب قابلمه را با دم کنی پوشانده و روی آن می گذاریم.
مرحله هفتم
در ادامه قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا بپزند. در نهایت شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به دلخواه با سس شکلات و ترافل رنگی تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazishokufeh