طرز تهیه کیک لیمویی خوشمزه و مجلسی برای عصرانه

طرز تهیه کیک لیمویی خوشمزه و مجلسی برای عصرانه

طرز تهیه کیک لیمویی کیک لیمویی یکی از کیک های خوشمزه مخصوص عصرانه است که به همراه نوشیدنی گرم یا سرد سرو می …

طرز تهیه دونات روسی خوشمزه و حرفه ای به روش کارخانه

طرز تهیه دونات روسی خوشمزه و حرفه ای به روش کارخانه

طرز تهیه دونات دونات یکی از انواع پیراشکی های بسیار خوشمزه در سراسر جهان که بیشتر به عنوان میان وعده مصرف می شود، …

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب قدیمی و ساده

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب قدیمی و ساده

طرز تهیه قطاب قطاب یکی زا انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که سوغاتی شهرهایی مثل یزد و کرمان نیز …

طرز تهیه کیک زعفرانی

طرز تهیه کیک زعفرانی شکلاتی خیس برای 10 نفر با گردو با هل با ماست با خامه مجلسی

کیک زعفرانی یکی از کیک های خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که مناسب برای عصرانه می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک زعفرانی
شیر½ پیمانه
شکر۱۵۰ گرم
کره۲۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
ماست خامه ای½ پیمانه
گلاب½ قاشق سوپخوری
آرد قنادی۲ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
پودر بادام½ پیمانه
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری غلیظ

دستور پخت کیک زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه کیک زعفرانی مجلسی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس شیر را داخل شیر داغ کن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا گرم شود. حالا زعفران دم کرده را به شیر اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه شیر را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. حالا کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن به اندازه ای می زنیم که بافت مواد پوک و رنگش روشن شود، سپس تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم.

مرحله سوم

هر تخم مرغ را که اضافه کردیم، ۲۰ ثانیه با همزن مخلوط می کنیم، سپس تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم. در ادامه ماست و گلاب هم دمای محیط را به کاسه اضافه می کنیم و فقط در حدی که با دیگر مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس به همراه پودر هل، بکینگ پودر و پودر بادام با هم مخلوط می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را به کاسه اضافه می کنیم و پس از ان مخلوط شیر ولرم و زعفران دم کرده را به کاسه می افزاییم.

مرحله پنجم

در این مرحله همزن را کنار می گذاریم و مواد را با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.

مرحله ششم

حالا کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد. پس از گذشت ۳۵ دقیقه کیک را با خلال دندان چک می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. این کیک را به دلخواه می توانیم با شربت بار هم سرو کنیم.

مرحله هفتم

برای سرو کیک زعفرانی با شربت بار ابتدا روی سطح کیک چندین سوراخ عمیق ایجاد می کنیم، سپس شربت بار سرد شده را روی کیک می ریزیم و اجازه می دهیم که شربت به خورد کیک برود، سپس برش می زنیم و سرو می کنیم.

نکات پخت کیک زعفرانی

شربت بار

شربت بار یکی از شربت های پر مصرف در صنایع شیرینی پزی می باشد که در انواع شیرینی ها و کیک ها کاربرد دارد. در صورتی که تمایل دارید این شربت را به صورت خانگی در منزل تهیه کنید، پیشنهاد می کنیم به آموزش زیر مراجعه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 شهریور 1399
  • منبع :
  • عکس از اینستاگرام mitra_pastry
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.