طرز تهیه کیک قاشقی ساده و سریع خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک قاشقی ساده و سریع خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک قاشقی کیک قاشقی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که به صورت فوری تهیه می …

طرز تهیه کیک عصرانه ساده خانگی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک عصرانه ساده خانگی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک عصرانه کیک عصرانه یکیک از کیک های بسیار خوشمزه و پنبه ای بین المللی است که همانطور از نامش بر …

طرز تهیه زولبیا خانگی خوشمزه و ساده به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه زولبیا خانگی خوشمزه و ساده به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه زولبیا زولبیا یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در …

طرز تهیه شربت بار

طرز تهیه شربت بار برای شیرینی مشهدی برای شیرینی دانمارکی سوران بامیه مایه شربت شهد شربت آبلیمو شف طیبه زولبیا با عسل چگونه شهد درست کنیم عربی

شربت بار نوعی شربت مخصوص شیرینی پزی است که می توانید از آن در تهیه بعضی شیرینی ها استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شربت بار
شکر۲ لیوان
آب۱ لیوان
جوهر لیمو½ قاشق چایخوری
هل۵ عدد
گلاب¼ پیمانه
گلوکز یا بادکا۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شربت بار

مرحله اول

ابتدا شکر را به همره آب و گلاب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. در همین حیت جوهر لیمو را به همراه ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط می کنیم و با برس لبه های داخلی قابلمه  را تمیز می کنیم.

مرحله دوم

این کار باعث می شود که شربت ما به هیج وجه شکرک نزند. یکی دیگر از نکات مهم در شربت بار این است که پس از اینکه شکر حل شد به هیچ وجه شربت را با قاشق هم نزنید و بگذارید با حرارت بسیار ملایم به قوام برسد.

مرحله سوم

پس از اینکه اطراف شربت قل های ریز زد زعفران دم کرده را به همراه هل و گلوکز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت به غلظت کافی برسد. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بعد از قل زدن شربت زمان لازم است تا شربت به غلظت مناسب برسد.

مرحله چهارم

یکی از دیگر از نکات مهم شربت بار این است که نباید با حرارت بالا آنرا به غلظت رساند چون شکرک می زند. در انتها باقیماند مخلوط جوهر لیمو و آب را به شربت اضافه می کنیم و شربت را کنار می گذاریم تا در دمای محیط خنک شود.

نکات تهیه شربت بار

غلظت مناسب شربت بار

زمانی که شما یک قاشق از شربت بر می دارید و مجددا انرا داخل قابلمه می ریزید، باید قطهرهای های آخری که از قاشق می ریزد کشدار باشد، اگر این قطرات روان هستند شربت باید هنوز روی حرارت بماند تا به غلظت مناسب برسد.

شفافیت شربت بار

برای تهیه شربت بار حتما از گلوکز یا بادکا استفاده کنید، اگر گلوکز یا بادکا را از مواد شربت حذف کنید شربت شما کدر می شود و مانند شفافیت شربت های قنادی ها نمی شود. ضمنا به هیچ وجه به جای جوهر لیمو، آبلیمو نریزید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 اردیبهشت 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazebinazir
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.