طرز تهیه شربت بار شفاف و عسلی خانگی با روش قنادی ها
طرز تهیه شربت بار
شربت بار نوعی شربت مخصوص شیرینی پزی است که می توانید از آن در تهیه بعضی شیرینی ها استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شربت بار | |
شکر | ۲ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
جوهر لیمو | ½ قاشق چایخوری |
هل | ۵ عدد |
گلاب | ¼ پیمانه |
گلوکز یا بادکا | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه شربت بار
مرحله اول
ابتدا شکر را به همره آب و گلاب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. در همین حیت جوهر لیمو را به همراه ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط می کنیم و با برس لبه های داخلی قابلمه را تمیز می کنیم.
مرحله دوم
این کار باعث می شود که شربت ما به هیج وجه شکرک نزند. یکی دیگر از نکات مهم در شربت بار این است که پس از اینکه شکر حل شد به هیچ وجه شربت را با قاشق هم نزنید و بگذارید با حرارت بسیار ملایم به قوام برسد.
مرحله سوم
پس از اینکه اطراف شربت قل های ریز زد زعفران دم کرده را به همراه هل و گلوکز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت به غلظت کافی برسد. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بعد از قل زدن شربت زمان لازم است تا شربت به غلظت مناسب برسد.
مرحله چهارم
یکی از دیگر از نکات مهم شربت بار این است که نباید با حرارت بالا آنرا به غلظت رساند چون شکرک می زند. در انتها باقیماند مخلوط جوهر لیمو و آب را به شربت اضافه می کنیم و شربت را کنار می گذاریم تا در دمای محیط خنک شود.
نکات تهیه شربت بار
غلظت مناسب شربت بار
زمانی که شما یک قاشق از شربت بر می دارید و مجددا انرا داخل قابلمه می ریزید، باید قطهرهای های آخری که از قاشق می ریزد کشدار باشد، اگر این قطرات روان هستند شربت باید هنوز روی حرارت بماند تا به غلظت مناسب برسد.
شفافیت شربت بار
برای تهیه شربت بار حتما از گلوکز یا بادکا استفاده کنید، اگر گلوکز یا بادکا را از مواد شربت حذف کنید شربت شما کدر می شود و مانند شفافیت شربت های قنادی ها نمی شود. ضمنا به هیچ وجه به جای جوهر لیمو، آبلیمو نریزید.