طرز تهیه شربت بار شفاف و عسلی خانگی به روش قنادی

طرز تهیه شربت بار

طرز تهیه شربت بار برای شیرینی مشهدی برای شیرینی دانمارکی سوران بامیه مایه شربت شهد شربت آبلیمو شف طیبه زولبیا با عسل چگونه شهد درست کنیم عربی

شربت بار نوعی شربت مخصوص شیرینی پزی است که می توانید از آن در تهیه بعضی شیرینی ها استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت بار خانگی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شربت بار
شکر۲ لیوان
آب۱ لیوان
جوهر لیمو½ قاشق چایخوری
هل۵ عدد
گلاب¼ پیمانه
گلوکز یا بادکا۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت بار

مرحله اول

برای تهیه شربت بار ابتدا شکر را به همره آب و گلاب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. در همین حین جوهر لیمو را به همراه ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط می کنیم و با برس لبه های داخلی قابلمه را تمیز می کنیم.

مرحله دوم

این کار باعث می شود که شربت ما به هیج وجه شکرک نزند. یکی دیگر از نکات مهم در شربت بار این است که پس از اینکه شکر حل شد به هیچ وجه شربت را با قاشق هم نزنید و بگذارید با حرارت بسیار ملایم به قوام برسد.

مرحله سوم

پس از اینکه اطراف شربت قل های ریز زد زعفران دم کرده را به همراه هل و گلوکز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت به غلظت کافی برسد. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بعد از قل زدن شربت زمان لازم است تا شربت به غلظت مناسب برسد.

مرحله چهارم

یکی از دیگر از نکات مهم شربت بار این است که نباید با حرارت بالا آنرا به غلظت رساند چون شکرک می زند. در انتها باقیمانده مخلوط جوهر لیمو و آب را به شربت اضافه می کنیم و شربت را کنار می گذاریم تا در دمای محیط خنک شود.

نکات تهیه شربت بار

غلظت مناسب شربت بار

زمانی که شما یک قاشق از شربت بر می دارید و مجددا آنرا داخل قابلمه می ریزید، باید قطره‌های آخری که از قاشق می ریزد کشدار باشد، اگر این قطرات روان هستند شربت باید هنوز روی حرارت بماند تا به غلظت مناسب برسد.

شفافیت شربت بار

برای تهیه شربت بار حتما از گلوکز یا بادکا استفاده کنید، اگر گلوکز یا بادکا را از مواد شربت حذف کنید، شربت شما کدر می شود و مانند شفافیت شربت های قنادی نمی شود. ضمنا به هیچ وجه به جای جوهر لیمو، آبلیمو نریزید.

سر ریز شدن شربت

توجه داشته باشید که ممکن است بعد از اضافه کردن جوهر لیمو، شربت کمی کف کند و از قابلمه بیرون بریزد. به همین دلیل توصیه می شود زمان اضافه کردن جوهر لیمو حرارت را روی کمترین درجه قرار دهید تا از سر ریز شدن شربت جلوگیری شود.

بروز رسانی توسط در یکشنبه 25 دی 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.