طرز تهیه قرابیه سیب خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه قرابیه سیب خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه قرابیه سیب قرابیه سیب یکی از انواع شیرینی های سنتی و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است که با مواد متنوعی درست …

طرز تهیه رولت خامه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه رولت خامه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای از شیرینی های محبوب و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه کیک شنی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شنی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شنی کیک شنی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه چیز کیک سن سباستین

طرز تهیه چیز کیک سن سباستین خرید چیز کیک سن سباستین چیز کیک سن سباستین ساناز سانیا

چیز کیک سن سباستین یکی از انواع کیک های خوشمزه و لاکچری اسپانیایی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سن سباستین در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم چیز کیک سن سباستین
تخم مرغ۴ عدد
پنیر ماسکارپونه۶۰۰ گرم
خامه صبحانه۴۰۰ گرم
شکر۱ پیمانه
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه چیز کیک سن سباستین

مرحله اول

برای تهیه کیک سن سباستین خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه پنیر ماسکارپونه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم می زنیم.

مرحله دوم

زمانی که پنیر ماسکارپونه یکدست شد، خامه صبحانه را به کاسه اضافه کرده، سپس مجددا هم می زنیم تا با هم ترکیب و ادغام شوند. در ادامه تخم مرغ ها را دانه دانه به کاسه اضافه کرده و هر تخم مرغ را حدود ۳۰ ثانیه هم می زنیم.

مرحله سوم

در ادامه با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه می کنیم، سپس به خوبی هم زده و بین کار کاسه را دورگیری می کنیم تا تخم مرغ ها به صورت کامل مخلوط شوند. حالا شکر را به کاسه اضافه کرده و مجددا به مدت ۳ دقیقه هم می زنیم.

مرحله چهارم

زمانی که ذرات شکر کاملا درون مایه کیک حل شد، نشاسته ذرت را درون الک می ریزیم، سپس درون کاسه الک کرده و با لیسک هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه درون یک قالب مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله پنجم

حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس ۱ سیخ چوبی درون مایه کیک می چرخانیم تا حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت ۴۵ کاملا پخته شود.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۳ تا ۵ دقیقه گریل شود تا روی آن طلایی و خوشرنگ شود. زمانی که روی کیک طلایی شد، فر را خاموش کرده و درب آن را نیمه باز قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در ادامه اجازه می دهیم کیک درون فر بماند تا کاملا سرد شود. زمانی که کیک کاملا سرد شد، آن را از فر خارج می کنیم و به مدت ۷ تا ۸ درون یخچال قرار می دهیم، سپس خارج کرده و با شکلات آب شده تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.