طرز تهیه سس تارتار خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه سس تارتار
سس تارتار یکی از انواع سس های خوشمزه و پرطرفدار رستورانی است که معمولا با غذاهای سوخاری سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس تارتار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم سس تارتار | |
سس مایونز | ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
خیارشور | ۵ تا ۶ عدد |
سیر | ۱ حبه |
آب لیمو ترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و پودر سیر | به مقدار کافی |
طرز تهیه سس تارتار
مرحله اول
برای تهیه سس تارتار خانگی ابتدای کار پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم. در ادامه جعفری را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش کاملا خارج شود.
مرحله دوم
حالا خیارشور را می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه سس مایونز را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت سس از هم باز شود. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه سیر را به همراه جعفری و پیاز به سس مایونز اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا خیارشور رنده شده را به همراه آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل و پودر سیر به مخلوط سس مایونز اضافه می کنیم، سپس خوب هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه سس تارتار را درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در نهایت اجازه می دهیم سس تارتار به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال بماند تا مزه ها با هم ترکیب شده، سپس جا بیوفتد. در آخر سس تارتار را به همراه غذاهایی مثل پیاز سوخاری، مرغ سوخاری و جوجه چینی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- easycookingwithlili