طرز تهیه رولت کدو حلوایی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه رولت کدو حلوایی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه رولت کدو حلوایی رولت کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی …

طرز تهیه رولت خامه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه رولت خامه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای از شیرینی های محبوب و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

آموزش طرز تهیه نان شیرمال صنعتی و تنوری خوشمزه در منزل

آموزش طرز تهیه نان شیرمال صنعتی و تنوری خوشمزه در منزل

طرز تهیه نان شیرمال نان شیرمال یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت هایی به فطیر دارد و …

طرز تهیه سوهان کنجدی

طرز تهیه سوهان کنجدی توری خوشمزه در خانه با شیره انگور با شیره خرما قالبی با ارده سوهان عسلی کنجدی ساده آموزش تصویری سوهان کنجدی نرم

سوهان کنجدی یکی از شیرینی ها بسیار خوشمزه و مقوی ایرانی است که به عنوان میان وعده هم مصرف می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوهان کنجدی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم سوهان کنجدی
کنجد بو داده۱ لیوان
شکر۱ لیوان
کره۲۵ گرم
خلال پستهبرای تزیین

طرز تهیه سوهان کنجدی

مرحله اول

برای تهیه سوهان کنجدی خوشمزه ابتدا شکر را داخل قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا با حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه بماند و شروع کند به گوله گوله شدن و آب شدن، مداوم با قاشق هم می زنیم تا کاملا آب شود.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که اگر پیاپی هم نزنیم شکر می سوزد و در پایان سوهان تلخی خواهیم داشت. در حین هم زدن شکر، با پشت قاشق گلوله ها را له می کنیم تا از بین بروند. پس از اینکه شکر کاملا آب شد کره را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

کره باعث ترد تر شدن سوهان کنجدی می شود. در ادامه کنجد اگر بو داده است که به مواد اضافه می کنیم. ولی اگر کنجد خام است، انرا به صورت جداگانه داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

سپس به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تفت می دهیم تا عطرش بلند شود. بعد کنجد بو داده را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب با مواد آغشته شود و بعد وسط قابلمه همگی مواد را جمع می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی یا قالب مورد نظرمان با کمی کره چرب می کنیم، سپس مواد را داخل سینی می ریزیم و آن را به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه با پشت قاشق روی سطح مواد را صاف می کنیم.

مرحله ششم

در صورت تمایل کمی خلال بادام یا خلال پسته روی سوهان به صورت پخش می ریزیم. در ادامه با چاقو آنرا به هر مدلی که دوست داریم سریعا برش می دهیم، سپس در ظرف مورد نظرمان چیده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.