طرز تهیه کاپوچینو

طرز تهیه کاپوچینو بسته بندی با نسکافه خانگی با آب جوش با پودر آماده torabika با پودر بسته ای بدون شیر با خامه با دستگاه نوا با پودر آماده با دستگاه قهوه ساز

کاپوچینو یکی از انواع نوشیدنی های بسیار محبوب و خوشمزه در سراسر جهان است که با این آموزش می توانید آنرا به راحتی در منزل تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپوچینو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
قهوه فوری ( نسکافه )۲ قاشق مربا خوری
شیر۱ فنجان
شکر۲ قاشق مرباخوری
پودر کاکائونصف قاشق مرباخوری
آب جوش۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کاپوچینو

مرحله اول

برای تهیه کاپوچینو ابتدا قهوه فوری، شکر و آب جوش را در لیوان (فرانسوی) می ریزیم و با قاشق ۵ تا ۶ دقیقه مواد را هم می زنیم تا به صورت خامه ای شود و به رنگ کرم در بیاید. بعد شیر را داخل شیر جوش می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

ترکیب قهوه و شکر را در دو فنجان به طور مساوی می ریزیم (چون مواد کاپوچینو برای دو نفره)، سپس شیر را پس از اینکه به نقطه جوش رسید، داخل فرنچ پرس می ریزیم و ۱ الی ۲ دقیقه آرام آن را پرس می زنیم، سپس تا نصف فنجان ها شیر داخل آن ها می ریزیم.

مرحله سوم

حالا آرام با قاشق مواد داخل فنجان ها را هم می زنیم تا طعم شیر و قهوه مخلوط شود. کمی از شیر را داخل فرنچ نگه می داریم برای روی کاپوچینو و باقی شیر را داخل فنجان ها به طور مساوی می ریزیم و سر فنجان ها هنوز باید کمی خالی باشد.

مرحله چهارم

شیر داخل فرنچ پرس را بقدری می زنیم تا کف کند، سپس روی فنجان ها می ریزیم. در ادامه کمی پودر کاکائو (یا پودر دارچین) روی کاپوچینوها الک می کنیم و یا می توانید با شابلون نیز طرح مورد نظرتان را روی کاپوچینو بیندازید و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 3 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.