طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه و شمالی مرحله به مرحله
طرز تهیه مربای کامکوات
مربای کامکوات یکی از مرباهای جدید و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شمال کشورمان شناخته شده تر می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای کامکوات در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم مربای کامکوات | |
کامکوات | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
آب | ۱ لیوان |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
عرق هل سبز | ۱ قاشق مربا خوری |
آبلیمو | ½ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه مربای کامکوات
مرحله اول
برای تهیه مربای کامکوات خوشمزه ابتدا کامکوات ها را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه با چنگال چند سوراخ روی کامکوات ها ایجاد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. در ادامه زمانی که آب جوش آمد کامکوات ها را درون آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه جوش بزند.
مرحله سوم
در این مرحله پس از این زمان کامکوات ها را با آب سرد آبکشی می کنیم و مجددا این کار را ۲ مرتبه تکرار می کنیم تا تلخی کامکوات ها از بین برود. در ادامه درون یک قابلمه مناسب آب را به همراه شکر اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم ذرات شکر حل شود. در ادامه آبلیمو را به دلیل شکرک نزدن شربت به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و کامکوات به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه می دهیم کامکوات ها به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم جوش بزند. پس از گذشت ۴۵ دقیقه عرق هل را به همراه گلاب به مربا اضافه می کنیم، سپس پس از ۳ دقیقه حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله ششم
در نهایت درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم، سپس درب قابلمه را می بندیم تا مربا دم کند. پس از گذشت ۳ تا ۴ ساعت مربا کامکوات آماده است، در آخر آن را درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- shirin_5189