طرز تهیه شیرینی قندی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی قندی
شیرینی قندی یکی از انواع شیرینی های محبوب میان ایرانیان است که معمولا برای پذیرایی در مهمانی های و مناسبت ها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی قندی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی قندی | |
آرد سفید | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۱۲۰ گرم |
کره یا روغن جامد | ۱۲۰ گرم |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق مرباخوری |
تخم خرفه، پودر پسته و کنجد | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی قندی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی قندی خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس کره یا روغن جامد را درون آن می ریزیم. در ادامه پودر قند را روی کره یا روغن جامد الک می کنیم، سپس پودر هل را اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
حالا وقتی مخلوط کره پوک شد، بکینگ پودر اضافه می کنیم، سپس نیمی از آرد را درون کاسه الک می کنیم و ابتدا با لیسک مواد را مخلوط می کنیم، سپس با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم. توجه داشته باشید زیاد ورز ندهید تا خمیر روغن نندازد.
مرحله سوم
در این مرحله مابقی آرد را روی خمیر الک می کنیم، سپس مجددا با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم تا جمع شود و دیگر به دست نچسبد. در ادامه خمیر را به ۳ قسمت تقسیم می کنیم، سپس به یک قسمت زغفران دم کرده اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم تا تغییر رنگ بدهد. در ادامه به قسمت دیگری خمیر پودر کاکائو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر تغییر رنگ بدهد، سپس فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و در دست گرد می کنیم. در ادامه همه خمیر را به همین صورت گرد می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله با چاقو یک برش سطحی روی خمیر ها ایجاد می کنیم، سپس روی شیرینی های کاکائویی کنجد، روی شیرینی های زعفرانی پودر پسته و روی شیرینی های سفید تخم خرفه می ریزیم و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در نهایت اجازه می دهیم شیرینی به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر بماند تا بپزد. پس از گذشت این زمان شیرینی ها را از فر خارج می کنیم. وقتی شیرینی ها داغ هستند به آن ها دست نمی زنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- zarrin.cake_
مطالب پربازدید از سراسر وب
- تونیک مانتویی دخترانه فوق العاده شیک؛ طرح های ترند شده و جذاب
- سرهمی نوزاد دختر قشنگ؛ مدلهای شیک و جدید برای تابستان گرم
- مدل ناخن سیاه و سفید با طرح های لاکچری + ایده های خفن و جدید بگیرید!
- مدل طلا برای نوزاد با طرح های شیک و متفاوت؛ خاص ترین ها را اینجا ببینید!
- طرز تهیه خورش سیب گلاب مجلسی + نکاتی برای طعم و عطر بهتر