طرز تهیه شیرینی پای سیب خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پای سیب خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پای سیب شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه کیک فنجانی فوری خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه کیک فنجانی فوری خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه کیک فنجانی کیک فنجانی یکی از کیک های خوشمزه و جمع جور خانگی است که به راحتی می توانید در منزل …

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب قدیمی و ساده

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب قدیمی و ساده

طرز تهیه قطاب قطاب یکی زا انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که سوغاتی شهرهایی مثل یزد و کرمان نیز …

طرز تهیه شیرینی آب دندون

چرا آب دندون سفت میشود طرز تهیه شیرینی آب دندون بدون فر طرز تهیه شیرینی مازندرانی شیرینی آب دندون با آرد گندم

شیرینی آب دندون یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی استان مازندران است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی آب دندون در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی آب دندون
آرد۱ لیوان
آرد برنج۱٫۵ لیوان
روغن جامد۱ لیوان
زرده تخم مرغ۲ عدد
هل½ قاشق چایخوری
پودر قند۱ لیوان
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی آب دندون

مرحله اول

برای تهیه شیرینی آب دندون خوشمزه ابتدا روغن را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه زرده تخم مرغ و پودر هل را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد سفید را با آرد برنج و بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند. حالا ترکیب آرد را به مواد درون کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را ابتدا با قاشق مخلوط می کنیم، سپس با دست ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست شکل بگیرد. در صورتی که بخواهیم این شیرینی را به صورت زعفرانی درست کنیم، خمیر را نصف کرده و زعفران دم کرده را به یک قسمت اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را به خوبی ورز می دهیم تا رنگ آن به صورت یکدست زعفرانی شود. پس از اینکه خمیر ها آماده شدند، آنها را درون سلفون می پیچیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی استراحت کنند.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس خمیرها را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم.

مرحله ششم

حالا به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا گرد می کنیم و درون سینی فر می چینیم. در صورت تمایل روی شیرینی ها را با مهر دلخواه می توانیم مهر کنیم. پس از اینکه تمام خمیر را آماده کردیم، سینی را درون فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان برای پخت کامل شیرینی ها زمان لازم است. پس از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردیم، به مدت یک ساعت آنها را کنار می گذاریم تا خنک شوند، سپس درون ظرف دلخواه می چینیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.