طرز تهیه زیتون پرورده ساده رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه زیتون پرورده ساده
زیتون پرورده از خوراکی های خوشمزه ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی و ایرانی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زیتون پرورده ساده در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم زیتون پرورده ساده | |
زیتون سبز | ۵۰۰ گرم |
آب انار ترش | ۱ پیمانه |
چوچاق و نعناع | ۶ قاشق سوپخوری |
گردوی سابیده شده | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۶ حبه |
رب انار | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، گلپر و دانه انار | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه زیتون پرورده ساده
مرحله اول
برای تهیه زیتون پرورده رستورانی ابتدا باید شوری زیتون ها را بگیریم. برای این منظور طعم زیتون ها را تست می کنیم و در صورتی که بیش از حد شور بودند، آنها را درون یک کاسه حاوی آب سرد می ریزیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم که زیتون ها به مدت یک ساعت یا بیشتر درون آب سرد بمانند تا شوری شان به طور کامل گرفته شود. نکته دیگر اینکه زیتون پرورده را می توانیم به سلیقه خود با زیتون با هسته یا بدون هسته درست کنیم.
مرحله سوم
در صورتی که بخواهیم زیتون پرورده را با زیتون بدون هسته درست کنیم، هسته های زیتون ها را خارج می کنیم. در ادامه مغز گردو را درون هاون می ریزیم و به خوبی می سابیم تا کاملا پودر شده و یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله گردوی سابیده شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آب انار را به همراه مقداری نمک و گلپر اضافه می کنیم. در ادامه سیر را با رنده ریز رنده کرده و به مواد درون کاسه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا چوچاق و نعناع را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان یکدست شود. حالا زیتون ها را به کاسه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که مواد را باید با دست به خوبی ترکیب کنیم تا مواد طعم دهنده جذب زیتون ها شوند. در نهایت زیتون پرورده را درون یک ظرف درب دار می ریزیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا جا بیفتد.
- منبع :
- parvaneh.farshadfar