طرز تهیه شیرینی کنجدی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی توت خوشمزه برای پذیرایی مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی توت شیرینی توت یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می …
طرز تهیه شیرینی پای سیب خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی پای سیب شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که برای پذیرایی در مجالس …
طرز تهیه شیرینی برفی گردویی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی برفی گردویی شیرینی برفی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مغزدار است که برای پذیرایی بسیار مناسب می …
طرز تهیه شیرینی کنجدی
شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کنجدی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کنجدی | |
کنجد سفید | ۱ پیمانه |
شکر قهوه ای | ۵۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل مایع | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی کنجدی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی کنجدی خانگی و ساده ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود و زمان آماده شدن مایه شیرینی معطل نشویم ، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.
مرحله دوم
در صورتی که کاغذ روغنی در دسترس نداشتیم، می توانیم مقداری کره ذوب شده روی سینی فر بمالیم، سپس مقداری آرد روی آن بپاشیم. در ادامه سینی را بر می گردانیم تا آرد اضافی موجود در آن بیرون بریزد.
مرحله سوم
در این مرحله کنجد را به همراه شکر قهوه ای و سفیده تخم مرغ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با قاشق مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در صورت نبود شکر قهوه ای، می توانیم از شکر سفید استفاده کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد یکدست شدند، وانیل مایع را اضافه می کنیم و مواد را مجددا کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه مایه شیرینی را با اسکوب یا قاشق بر می داریم و درون سینی فر می ریزیم.
مرحله پنجم
بین هر دو شیرینی کمی فاصله می گذاریم تا به هم نچسبند. در ادامه یک قاشق را با روغن چرب می کنیم، سپس با پشت قاشق روی شیرینی ها را صاف می کنیم. حالا سینی را درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.
مرحله ششم
حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه برای پخت شیرینی ها زمان لازم است. پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل پختند، سینی را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_porazsafa