طرز تهیه کوکی لاهیجان ساده و فوق العاده خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکی لاهیجان
کوکی لاهیجان یکی از انواع کوکی های معروف و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی لاهیجان در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کوکی لاهیجان | |
آرد سفید | ۲۱۵ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد کوچک |
کره نرم | ۸۰ گرم |
روغن مایع | ۲۵ گرم |
شیر | ۶۵ گرم |
پودر قند | ۱۲۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | ۱ پیمانه |
کشمش پلویی | ۱ پیمانه |
طرز تهیه کوکی لاهیجان
مرحله اول
برای تهیه کوکی لاهیجانی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس مغز گردو و کشمش را با کمی آرد ترکیب می کنیم تا به خوبی به آرد آغشته شوند، سپس کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله کره هم دمای محیط را به همراه پودر قند و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به مدت ۲ تا ۵ دقیقه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا مواد سفید رنگ شوند. در ادامه روغن مایع را به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا ۳۰ ثانیه دیگر مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را یک به یک به کاسه اضافه می کنیم و هر کدام را حدود ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه مخلوط می کنیم، سپس شیر را اضافه کرده و آنرا نیز ۲ دقیقه دیگر مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در حین الک کردن، مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کوکی کاملا صاف و یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا مخلوط گردوی خرد شده و کشمش آغشته به آرد را به کاسه اضافه می کنیم و در حدی مواد را مخلوط می کنیم که کشمش و گردو به صورت یکدست درون مایه کوکی پخش شوند. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.
مرحله ششم
حالا با قاشق یا اسکوب از مایه کوکی بر میداریم و با فاصله درون سینی فر می ریزیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کوکی ها بپزند، سپس کوکی ها را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن در ظرف دلخواه می چینیم.
- منبع :
- sweet.art.of.cooking