طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، این کوکو …

طرز تهیه کیک پنبه ای خوشمزه به روش قنادی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک پنبه ای خوشمزه به روش قنادی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک پنبه ای کیک پنبه ای یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های …

طرز تهیه کیک کنجدی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کنجدی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کنجدی کیک کنجدی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می …

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خانم جمشیدیان , فیلم آموزش شیرینی ملکه بادام , ملکه بادام رزا منتظمی , طرز تهیه ی شیرینی ملکه بادام خانم مینایی , ملکه بادام بدون خامه , طرز تهیه ملکه بادام با پیمانه

شیرینی ملکه بادام یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود این شیرینی پر طرفدار و شیک از دو لایه مختلف با طعم‌های متنوع تشکیل شده است، شیرینی ملکه بادام برای پذیرایی در مهمانی‌ها بسیار مناسب و جذاب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی ملکه بادام در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینیمقدار مواد
پودر قند۱۲۵ گرم
روغن جامد۱۷۰ گرم
تخم مرغ کامل۲ عدد
هل۲/۱ قاشق چای خوری
خامه صبحانه۵۰ گرم
بکینگ پودر۲/۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای رویهمقدار مواد
عسل۲۰۰ گرم
خلال بادام۲۰۰ گرم
کره۷۵ گرم
خامه۵۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
زعفران دم‌کرده غلیظ۲ قاشق غذا خوری
مغز آجیل ( معز پسته، گردو، فندق و بادام)به مقدار دلخواه

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

مرحله ۱: تهیه مخلوط روغن و قند و اضافه کردن تخم مرغ

ابتدا مقداری روغن را داخل یک ظرف بریزید سپس پودر قند را به آن اضافه کنید، با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت کرمی و کشداری تشکیل شود، سپس تخم مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.

مرحله ۲: افزودن پودر هل و خامه به مخلوط

وقتی که بافت مخلوط تشکیل شده کاملاً یکدست و کرم رنگ شد سپس مقداری پودر هل را به مخلوط اضافه کنید، خوب هم بزنید تا عطر هل در مواد پخش شود بعد مقداری خامه را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ۳: آماده‌سازی و اضافه کردن آرد و بکینگ پودر

سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود بعد مقداری بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید سپس ترکیب آرد را دوباره الک کنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند بعد ترکیب آرد را کم کم به مواد اضافه کنید.

مرحله ۴: ترکیب مواد و چرب کردن کف قالب

بعد همه مواد را با هم به وسیله لیسک به آرامی و به شکل دورانی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و خمیر جمع شود، بافت مخلوط باید صاف و یکدست ‌شود سپس کف قالب مورد نظر که بهتر است در ابعاد ۳۰ در ۴۰ سانتی‌متر باشد را خوب چرب کنید.

مرحله ۵: پهن کردن خمیر در قالب و تنظیم دمای فر

سپس خمیر را کف قالب به طور یکنواخت پهن کنید به طوری که ضخامت خمیر در تمام قسمت‌های آن یکسان باشد بعد از آن قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر گازی را روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

مرحله ۶: پختن خمیر و تهیه مواد رویه

بعد اجازه دهید تا خمیر به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزد و آماده شود به طوری که دور خمیر طلایی رنگ شود، در این فاصله برای درست کردن مواد رویه مقداری عسل را داخل یک ظرف بریزید، خامه را به آن اضافه کنید و کاملا با هم ترکیب کنید.

مرحله ۷: تهیه مخلوط کره و شکر برای رویه

سپس مقداری کره را هم به مخلوط اضافه کنید، با هم ترکیب کنید بعد از آن شکر را روی مواد بریزید، بعد اجازه دهید تا مخلوط مواد به مدت ۵ دقیقه با هم بجوشند و شکر کاملاً حل شود، در این مرحله باید همه مواد با هم مخلوط و یکدست ‌شوند.

مرحله ۸: اضافه کردن زعفران و خلال بادام به مخلوط

سپس مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید، کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد و غلیظ شود، بعد خلال بادام را به مخلوط اضافه کنید، خوب هم بزنید سپس مقداری زعفران دم‌کرده غلیظ را هم به مخلوط مواد اضافه کنید.

مرحله ۹: نهایی کردن پخت و تنظیم دمای فر

بعد مخلوط را از روی حرارت بردارید سپس قالب کیک را از داخل فر بیرون بیاورید و مخلوط مواد را روی کیک نیم پز شده بریزید، دوباره قالب را در طبقه بالای فر که از قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله ۱۰: تزئین شیرینی با پودر پسته

سپس اجازه دهید تا شیرینی به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در فر بپزد تا لایه رویی آن طلایی رنگ شود بعد از آن قالب شیرینی را از فر خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید سپس با سلیقه و دلخواه خودتان روی آن را با مقداری پودر یا خلال پسته تزئین کنید.

مرحله ۱۱: خنک شدن، برش زدن و سرو

بعد اجازه دهید تا شیرینی به مدت ۵ تا ۶ ساعت در دمای محیط بماند تا کاملاً خنک شود سپس شیرینی را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید حالا آن‌ها را به آرامی از قالب بیرون بیاورید، بعد از آن برش‌های شیرینی ملکه بادام را داخل ظرف مناسب بچینید. در آخر شیرینی ملکه بادام را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی یا یک میان وعده پر انرژی همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 مهر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.