طرز تهیه شیرینی بادام و هل

طرز تهیه شیرینی بادام و هل , دستور پخت شیرینی بادام و هل

شیرینی بادام و هل یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع و با روش‌های مختلف و مواد متنوعی درست می‌شود این شیرینی خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی بادام و هل در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی بادام و هل
کره نرم شده۱۱۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
پودر قند۱۰۰ گرم معادل ۳/۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
وانیل۱ قاشق چای خوری
نمک۸/۱ قاشق چای خوری
پودر بادام۷۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
آرد همه منظوره۱۹۰ گرم معادل ۱ و نیم پیمانه
بکینگ پودر۴/۱ قاشق چای خوری
پودر هل۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی بادام و هل

مرحله ۱: آماده سازی کره و شکر

برای طرز تهیه شیرینی بادام و هل ابتدا مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی تقریباً به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط تشکیل شده سبک و حجیم و یکدست شود.

مرحله ۲: افزودن تخم مرغ و وانیل

سپس تخم مرغ‌ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند بعد مقداری وانیل را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را از بین ببرد.

مرحله ۳: ایجاد ترکیب اولیه با آرد و پودر بادام

بعد پودر بادام را به مخلوط مواد اضافه کنید و به اندازه‌ای که با مواد ترکیب شود هم بزنید سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک و یکدست شود و بعد مقداری پودر هل و نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

مرحله ۴: ترکیب مواد با آرد

سپس ترکیب آرد را به مخلوط مواد کم کم اضافه کنید و با لیسک فقط به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید تا بافت خمیر تشکیل شده کاملاً یکدست شود بعد خمیر را داخل یک نایلون قرار دهید و با دست صاف کنید تا کاملاً سفت و منسجم شود.

مرحله ۵: استراحت خمیر در یخچال

بعد خمیر را در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر خوب استراحت کند و جا بیفتد بعد از این زمان خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح صاف قرار دهید و خمیر را با وردنه به ضخامت تقریباً ۴ میلی‌متر باز کنید.

مرحله ۶: برش و شکل دادن به خمیر

سپس خمیر را با کاتر به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالب‌های آماده برای شکل دادن به خمیر استفاده کنید و بعد داخل سینی و یا قالب فر را چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و برش‌های خمیر را با فاصله در آن بچینید.

مرحله ۷: آماده سازی قبل از پخت

بعد به مدت ۱۰ دقیقه سینی را در داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و سپس سینی را از یخچال بیرون بیاورید و در فر که از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر گازی را روی ۱۷۰ درجه و فر برقی را ۱۶۰ درجه تنظیم کنید.

مرحله ۸: پخت کوکی‌ها

سپس اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزند و طلایی رنگ شوند بعد سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود و سپس شیرینی‌ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۹: تزیین و سرو شیرینی

بعد به دلخواه و سلیقه خودتان روی شیرینی‌ها را مقداری عسل یا شکلات ذوب شده بمالید و با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده و یا خلال بادام تزئین کنید و یا پودر قند روی آن‌ها بپاشید و سپس شیرینی بادام و هل را در ظرف مناسب بچینید. در آخر شیرینی بادام و هل را به عنوان یک میان وعده پر خاصیت و مقوی و یا یک دسر شیک و خوش طعم همراه با چای برای پذیرایی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 13 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.