طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه پیراشکی کرم دار پیراشکی نوعی نان مغز دار است که با استفاده از مخمر به طور کامل به عمل آمده است …

طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، این کوکو …

طرز تهیه چای چورگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه چای چورگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه چای چورگی چای چورگی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کشورمان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه شیرینی بیسکویتی

طرز تهیه شیرینی بیسکویتی, طرز تهیه شیرینی بیسکویتی عید , طرز تهیه شیرینی بیسکویتی یخچالی , شیرینی بیسکویتی ساده , شیرینی بیسکویتی کره ای , طرز تهیه شیرینی با بیسکویت پتی بور , طرز تهیه شیرینی بیسکویتی ساده

شیرینی بیسکویتی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این شیرینی خیلی راحت درست می‌شود و برای پذیرایی بسیار شیک و مناسب است، شیرینی بیسکویتی را می‌توانید به روش‌های مختلف آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی بیسکویتی در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینیمقدار مواد
شکلات تخته‌ای۲۸۰ گرم
پودر کاکائو۲ قاشق سوپ خوری
بیسکویت پتی‌پور ساده۱ بسته و نیم
پنیر ماسکارپونه یا خامه‌ای۲۰۰ گرم
خامه فرم داده۱ پیمانه
مواد لازم برای لایه رویهمقدار مواد
شیر۱ و نیم لیوان
آب سردنصف پیمانه
خامه فرم داده۱ لیوان
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین۳ قاشق غذا خوری
شکر۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی بیسکویتی

مرحله ۱: ذوب شکلات با روش بن ماری

ابتدا مقداری شکلات را داخل یک ظرف بریزید بعد ظرف را به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات ذوب شود، بعد از این که شکلات کاملا ذوب شد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود.

مرحله ۲: فرم گرفتن خامه با همزن برقی

سپس مقداری خامه را داخل ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی حسابی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد، طوری که جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند و اگر ظرف را برگرداندید از آن بیرون نریزد، وقتی که خامه فرم گرفت و آماده شد آن را کنار بگذارید.

مرحله ۳: تهیه مخلوط پنیر و خامه

بعد مقداری پنیر را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا بافت آن کاملا نرم و یکدست شود، سپس خامه فرم گرفته شده را به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند طوری که بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۴: اضافه کردن پودر کاکائو

سپس مقداری پودر کاکائو به شکلات ذوب شده اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند سپس شکلات را به مخلوط مواد پنیری اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود، در این مرحله شکلات به خورد مواد پنیری می‌رود.

مرحله ۵: خرد کردن بیسکویت و مغز گردو

بعد از آن بیسکویت‌ها را با سلیقه خودتان در اندازه‌های کوچک خرد کنید و داخل مواد بریزید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس مقداری مغز گردو را در اندازه‌های کوچک خرد کنید طوری که در زیر دندان احساس شوند بعد به مخلوط اضافه کنید.

مرحله ۶: قرار دادن مخلوط در قالب و یخچال

بعد از آن مخلوط را هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند سپس داخل قالب کمربندی یا رینگ کاغذ روغنی قرار دهید بعد مخلوط مواد را داخل قالب بریزید، سپس قالب را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید و اجازه دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله ۷: تهیه ژلاتین برای لایه دوم

در این فاصله برای درست کردن لایه دوم مقداری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، بعد ظرف را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.

مرحله ۸: آماده‌سازی مایع ژلاتین و مخلوط شیر و شکر

وقتی که مخلوط ژلاتین خوب حل شد طوری که مایع شفاف و یکدستی تشکیل شد، ظرف را از روی حرارت بردارید، سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود، بعد مقداری شیر را داخل یک ظرف دیگر بریزید، شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۹: اضافه کردن پودر کاکائو به مخلوط شیری

بعد پودر کاکائو را هم به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید، با هم مخلوط کنید، سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر در شیر حل شود و پودر کاکائو هم کاملا با شیر مخلوط شود طوری که به شکل گلوله داخل شیر باقی نماند.

مرحله ۱۰: ترکیب ژلاتین با مایعات و خنک کردن

وقتی همه مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شدند، بعد ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید، سپس ظرف مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کاملا خنک شود، در این فاصله مقداری خامه را داخل یک ظرف بریزید.

مرحله ۱۱: فرم گرفتن خامه برای لایه دوم

سپس با همزن برقی خامه را هم بزنید تا خوب فرم بگیرد به طوری که جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند و اگر ظرف را برگرداندید خامه از آن بیرون نریزد، بعد از این که مخلوط مواد ژلاتینی سرد شد خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید.

مرحله ۱۲: ترکیب لایه‌ها و برش دادن

بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خامه به خورد مواد برود سپس قالب را از یخچال بیرون بیاورید و قالب رینگی را باز کنید، لایه بیسکویتی را از آن خارج کنید و روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس با یک چاقوی تیز اطراف آن را برش بزنید.

مرحله ۱۳: اضافه کردن مواد ژلاتینی

اطراف لایه بیسکویتی را خیلی کم، فقط به اندازه‌ای که بیسکویت‌ها مشخص شوند برش بزنید و مرتب کنید سپس دوباره این لایه را داخل قالب رینگی قرار دهید و مخلوط مواد ژلاتینی را روی آن بریزید بعد دوباره قالب شیرینی را در یخچال قرار دهید.

مرحله ۱۴: استراحت شیرینی در یخچال

سپس اجازه دهید تا شیرینی در یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت کند و لایه ژلاتینی خوب خودش را بگیرد و منسجم شود، بعد از این زمان قالب را از یخچال بیرون بیاورید، قالب رینگی را باز کنید و شیرینی را به آرامی از داخل قالب خارج کنید.

مرحله ۱۵: تزیین با خامه فرم گرفته

بعد روی شیرینی مقداری پودر کاکائو الک کنید به طوری که کاملا سطح آن را بپوشاند، سپس مقداری خامه فرم گرفته را داخل قیف کاغذی با ماسوره مناسب بریزید و روی شیرینی بیسکویتی را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و به شکل دلخواه فرم دهید.

مرحله ۱۶: تزیین و سرو شیرینی

سپس با سلیقه و دلخواه خودتان روی خامه را با پودر پسته، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده، شکلات چیپسی و چند برش حلقه‌ای موز و توت فرنگی تزئین کنید، بعد از آن شیرینی بیسکویتی را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. در آخر چند برش از شیرینی بیسکویتی را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 مهر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.