طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه کروسان شکلاتی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کروسان شکلاتی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کروسان شکلاتی کروسان شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه بامیه هندی بامیه هندی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ و اصیل هندی است که بافتی سبک و ترد دارد …

طرز تهیه لوکوم هندوانه

طرز تهیه لوکوم هندوانه , دستور تهیه لوکوم هندوانه ای

لوکوم هندوانه یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف ترکیه است که بافتی نرم و لطیف و شبیه باسلوق دارد و خیلی راحت و سریع می‌توانید این دسر خوش طعم را درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم هندوانه در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم لوکوم هندوانه
آب هندوانه۱ لیوان
شکرنصف لیوان
نشاسته ذرتنصف لیوان
وانیلنصف قاشق چایخوری

طرز تهیه لوکوم هندوانه

مرحله اول

برای تهیه لوکوم هندوانه خوشمزه ابتدا یک هندوانه را برش بزنید و پوست آن را جدا کنید و سپس هندوانه را در ظرفی بگذارید و با گوشتکوب له کنید یا در میکسر بریزید و میکس کنید تا کاملا له شود.

مرحله دوم

سپس هندوانه میکس شده را از صافی رد کنید و یک لیوان از آن را داخل یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا با هم کاملا مخلوط شوند.

نکته: اگر بخواهید لوکوم با طعم دیگری درست کنید به جای هندوانه می‌توانید از میوه‌های دیگر استفاده کنید.

مرحله سوم

بعد نشاسته ذرت را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را به طور مداوم هم بزنید تا پخته شود.

مرحله چهارم

وقتی مقداری غلظت مخلوط زیاد شد، حرارت را کم کنید و تقریبا ۶ تا ۷ دقیقه دیگر با همزن دستی مخلوط را هم بزنید تا غلظت آن بیشتر و شبیه شکلات صبحانه شود.

مرحله پنجم

بعد وانیل را به مخلوط اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و با مواد ترکیب شود سپس ظرف مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

نکته: اگر از وانیل شکری استفاده می‌کنید، یک بسته از وانیل شکری معادل ۵ گرم را به ترکیب مواد اضافه کنید.

مرحله ششم

سپس مخلوط را داخل قیف بریزید و یک کاغذ روغنی را روی سطح صاف قرار دهید و بعد مخلوط را روی آن پایپ کنید و اجازه دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

مرحله هفتم

بعد از اینکه لوکوم‌ها منسجم شدند در یک ظرف شکر بریزید و آن‌ها را در شکر بغلتانید تا همه سطح آن‌ها با شکر پوشیده شود و بعد در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله هشتم

اگر از قیف استفاده نمی‌کنید وقتی مخلوط خنک شد، کف یک ظرف که از قبل شکر ریخته‌اید و کاملا پخش کرده اید، مخلوط را بریزید و سطح آن را صاف کنید.

مرحله نهم

وقتی لوکوم خودش را گرفت روی آن‌ هم شکر بپاشید و با یک چاقوی تیز به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید، می‌توانید از قالب‌های آماده هم استفاده کنید و فرم دهید.

مرحله دهم

بعد مقداری لوکوم‌ هندوانه را در یک ظرف مناسب بچینید و مقداری مغز گردو، بادام، فندق یا پسته را هم کنار آن بگذارید و سپس این شیرینی خوشمزه را همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 16 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.