طرز تهیه اسلایس نارگیلی، یک میان وعده فوق‌العاده خوشمزه

طرز تهیه اسلایس نارگیلی، یک میان وعده فوق‌العاده خوشمزه

طرز تهیه اسلایس نارگیلی اسلایس نارگیلی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و …

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود …

طرز تهیه کیک نسکافه و گردو، میان وعده خاص و شیک!

طرز تهیه کیک نسکافه و گردو، میان وعده خاص و شیک!

طرز تهیه کیک نسکافه و گردو کیک نسکافه و گردو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف …

طرز تهیه لوکوم انار

طرز تهیه لوکوم انار , دستور پخت لوکوم انار ترکیه ای

لوکوم انار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم انار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم لوکوم انار
آب انار۲ پیمانه
نشاسته ذرت۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
عسل۲ قاشق غذاخوری
مغز پسته بو داده۵۰ تا ۶۰ گرم
وانیل¼ قاشق چایخوری
پودر نارگیلبه مقدار کافی

طرز تهیه لوکوم انار

مرحله اول

برای تهیه لوکوم انار به روش ترکیه ای ابتدای کار آب انار را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا آب انار را به صورت مداوم هم می زنیم تا به غلطت مطلوب برسد. در ادامه زمانی که آب انار غلیظ و کش دار شد مغز پسته خرد شده را به همراه وانیل و عسل به قابلمه اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله مایه لوکوم را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون یک ظرف مناسب را با کیسه فریزر می پوشانیم و مایه لوکوم را درون آن می ریزیم و با پشت یک قاشق خیس درون ظرف پخش می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله لوکوم انار و پسته را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴ ساعت استراحت کند تا خودش را بگیرد. در ادامه پس از گذشت این زمان لوکوم انار و پسته را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در نهایت لوکوم انار و پسته را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم و درون پودر نارگیل می غلطانیم تا با پودر نارگیل کاور شود، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 16 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.