طرز تهیه نان کندو ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه نان کندو ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه نان کندو نان کندوی عسل یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه درست …

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک یخچالی کیک یخچالی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه خانگی است که بدون نیاز به فر درست می …

طرز تهیه ووپی پای شکلاتی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ووپی پای شکلاتی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ووپی پای شکلاتی ووپی پای شکلاتی یکی از انواع شیرینی های محبوب در کشور امریکا است که مانند دونات به عنوان …

طرز تهیه کیک ساچر

کیک ساچر آشپزخانه کوچک من طرز تهیه کیک اتریشی طرز تهیه کیک ساچر شکلاتی با سس مخصوص فیلم آموزش کیک ساچر ساچر کیک با کرم گاناش ساچر قنادی چیست

کیک ساچر یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ اتریشی است که بافت سبک و لطیفی دارد و در همه کشورها با روش‌های مختلف تهیه و آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ساچر در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم کیک ساچر
شکلات۶۵ گرم
تخم مرغ۳ عدد
نشاسته ذرت۱۰ گرم
کره۷۵ گرم
شکر۶۰ گرم
پودر قند۲۰ گرم
آرد۶۵ گرم
دارچین۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
مربای انجیربه مقدار لازم

طرز تهیه کیک ساچر اتریشی

مرحله اول

برای تهیه کیک ساچر خوشمزه ابتدا کره را که از قبل به دمای محیط رسانده‌اید و کمی نرم شده است در یک ظرف بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی تقریبا ۲ دقیقه بزنید تا بافت یکدست و صافی تشکیل شود.

مرحله دوم

بعد تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و زرده‌های آن را جدا کنید و یکی یکی به مواد اضافه کنید و هر بار حدود ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه هم بزنید تا خوب با مواد مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله سوم

شکلات را در یک ظرف بریزید و به روش بن‌ماری روی بخار کتری آب کنید، وقتی شکلات کامل رقیق شد، کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد و از حرارت بیفتد.

مرحله چهارم

بعد شکلات را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک کمی هم بزنید تا بافت مواد یکدست شود، اطراف ظرف هم با لیسک دورگیری کنید تا مواد در کناره‌های ظرف خشک نشوند.

مرحله پنجم

سپس آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود و بعد بکینگ پودر، دارچین، نمک، پودر قند و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت آرد یکدست و صاف شود.

مرحله ششم

بعد از آن ترکیب مواد آردی را کم‌کم و در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با لیسک در یک جهت و به شکل دورانی هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و بافت مواد یکدست شود.

مرحله هفتم

حالا سفیده‌های تخم‌مرغ را که جدا کرده بودید در یک ظرف با همزن برقی بزنید تا بافت آن‌ها کاملا پفکی و حجیم شود بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آن یکدست و خامه ای شکل شود.

مرحله هشتم

سپس مقداری از مواد خامه‌ای یا به اصلاح مرنگ را با مخلوط مواد ترکیب کنید و هم بزنید تا خمیر کمی سبک‌تر شود بعد از آن همه مرنگ را اضافه کنید و هم بزنید تا بافت خمیر یکدست شود.

مرحله نهم

بعد قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و خمیر مواد را در آن بریزید و سطح آن را صاف کنید و سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله دهم

دمای فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کنید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک کاملا پخته و سطح آن طلایی رنگ شود، بعد از فر در بیاورید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شود.

مرحله یازدهم

بعد از یک ساعت که کیک خنک شد، آن را به آرامی از قالب در بیاورید و در یک ظرف قرار دهید، سپس کیک را افقی از وسط نصف کنید و یک تکه از آن را بردارید تا فیلینگ کنید.

مرحله دوازدهم

سطح یک برش کیک را با مربای انجیر یا با سلیقه و به دلخواه خودتان هر مربای دیگری بپوشانید و فیلینگ کنید و بعد برش دیگر کیک را به آرامی روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید.

مرحله سیزدهم

سپس برای این‌که سطح کیک را کاور کنید مقداری شکلات را به روش بن‌ماری ذوب کنید و به دلخواه خودتان با مقداری فندق خرد شده یا گردو خرد شده مخلوط کنید و روی سطح کیک بریزید.

مرحله چهاردهم

بعد شکلات روی سطح کیک را با لیسک پخش کنید تا کاملا همه‌جای آن را بپوشاند سپس برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات کاملا به خورد کیک رود و منسجم شود.

مرحله پانزدهم

سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب قرار دهید و با پودر پسته، پودر نارگیل و یا برش‌های موز و توت فرنگی تزئین کنید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 15 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.