طرز تهیه کیک ارده سنتی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی

طرز تهیه کیک ارده سنتی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی

طرز تهیه کیک ارده کیک ارده یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می …

طرز تهیه سوهان کنجدی خانگی ساده و خوشمزه در خانه

طرز تهیه سوهان کنجدی خانگی ساده و خوشمزه در خانه

طرز تهیه سوهان کنجدی سوهان کنجدی یکی از شیرینی ها بسیار خوشمزه و مقوی ایرانی است که به عنوان میان وعده هم مصرف …

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نارگیلی شیرینی نارگیلی یکی از خوشمزه‌ترین و مناسب ترین شیرینی‌های عید است. شیرینی نارگیلی از نظر ظاهری شباهت زیادی به …

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه بازاری در فر بدون خمیر مایه اشپزخانه کوچک من

پیراشکی نوعی نان مغز دار است که با استفاده از مخمر به طور کامل به عمل آمده است و در آن پف دهنده های شیمیایی استفاده نشده است. از این پیراشکی می توان به عنوان نان یا صبحانه و عصرانه در کنار چای و قهوه مورد استفاده قرار داد. پیراشکی کرم دار، مانند پیراشکی معمولی تهیه می شود ولی درون آن را با کرم پر می کنند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی کرم دار در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم پیراشکی کرم دار
آرد سفید قنادی۵۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شکر۵۰ گرم
شیر ولرم۱ پیمانه
کره۵۰ گرم
خمیر مایه۱ قاشق غذا خوری
نمکنوک قاشق چای خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرم
شیر۳ پیمانه
آرد سفید۴ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۴ قاشق غذا خوری
شکرنصف پیمانه
وانیل۱ قاشق چای خوری
کره۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه در ابتدای کار، خمیر مایه را با ۱ قاشق شکر درون یک کاسه کوچک می ریزیم. سپس شیر ولرم را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. حدود ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم تاپف کند و عمل بیاید.

مرحله دوم

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و وانیل و باقی مانده شکر را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. کره را که نیم ساعت قبل از یخچال در می آوریم تا نرم شود. سپس به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم. وقتی مواد با هم مخلوط شد، خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

آرد را به همراه نمک الک می کنیم. سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم تا یک خمیر لطیف و نچسبی ایجاد شود. خمیر را با دست ورز می دهیم. آرد را باید کم کم اضافه کرد. اگر بیش از حد نیاز آرد اضافه شود، دونات ها سفت می شود.

مرحله چهارم

خمیر را ده دقیقه ورز می دهیم. سپس داخل یک ظرف چرب می کنیم و خمیر را درون آن قرار می هیم. سپس روی آن را می پوشانیم و ۲ ساعت در محیط استراحت می دهیم. وقتی حجم خمیر دو برابر شد و پف کرد، زمان کافی است.

مرحله پنجم

خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم. سپس روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم. خمیر را با وردنه و به ضخامت ۸ میلی متر باز می کنیم. سپس با کاتر گرد یا بیضی برش می دهیم. یک کاغذ روغنی پهن می کنیم. خمیر ها روی آن می گذاریم.

مرحله ششم

سپس روی خمیر ها را می پوشانیم و نیم ساعت استراحت می دهیم. داخل یک قابلمه کوچک یا تابه گود، روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی که روغن داغ شد، کاغذ زیر نان ها را برش می زنیم و با کاغذ درون روغن می اندازیم.

مرحله هفتم

با قاشق روغن داغ را روی دونات ها می ریزیم تا بیشتر پف کند. موقع سرخ کردن، حرارت را باید کم کرد تا مغز پخت شود. وقتی همه طرف دونات ها طلایی شد، از روغن خارج کرده و روی صافی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود و خنک شود.

مرحله هشتم

حال به تهیه کرم می پردازیم. یک قابلمه بر می داریم و شیر و آرد سفید و نشاسته ذرت و شکر را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس روی حرارت قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود. وانیل و کره را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله نهم

غلظت آن باید به گونه ای باشد که رد همزن دستی روی آن بماند. سپس کرم را به ظرف دیگر منتقل می کنیم. روی آن را سلفون می کشیم. سلفون باید به گونه ای باشد که روی کرم بچسبد تا مانع از خشک شدن و بستن کرم شود.

مرحله دهم

سپس کرم را درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. کمی دونات ها را برش زده و با سیخ چوبی کمی جا خالی می کنیم. سپس کرم را با قیف درون پیراشکی ها پر می کنیم. پیراشکی ها را می توان با پودر قند یا شکلات ذوب شده تزیین نمود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.