طرز تهیه کیک اتریشی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک اتریشی

طرز تهیه کیک اتریشی شکلاتی دو رنگ ایران کوک قنادی خوشمزه

کیک اتریشی از کیک های محبوب کشور اتریش است که با ترکیب آرد و پودر بادام درختی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک اتریشی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک اتریشی
آرد قنادی۲۲۰ گرم
تخم مرغ۶ عدد
کره۱۰۰ گرم
روغن مایع۸۰ گرم
شیر۷۵ گرم
پودر قند۱۶۰ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو۲ قاشق مرباخوری
پودر بادام۸۰ گرم
شربت بار یا عسلبرای تزیین
پودر پستهبرای تزیین

طرز تهیه کیک اتریشی

مرحله اول

برای تهیه کیک اتریشی خوشمزه در ابتدای کار فر را با درجه حرارت ۱۸۰ سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کمی کره سرد یا روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله کره را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن به مدت ۳ دقیقه مخلوط می کنیم. در ادامه تخم مرغ اول را با وانیل اضافه کرده و چند ثانیه مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ های باقیمانده را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم. در ادامه پودر بادام را به کاسه افزوده و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را مخلوط می کنیم، سپس شیر و روغن را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه دیگر هم می زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری از آرد را کنار می گذاریم، سپس باقیمانده آرد را با بکینگ پودر ترکیب کرده و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر را به کاسه اضافه کرده و در حد ترکیب شدن مواد با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پودر کاکائو را به همراه ۲ قاشق سوپخوری روغن مایع داخل یک کاسه جداگانه می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم، سپس ۱ ملاقه از مایه کیک اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا رنگ مایه کیک به طور کامل قهوه ای شود.

مرحله ششم

در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری آرد را به مایه کیک ساده افزوده و در حد ترکیب شدن، مخلوط می کنیم. در ادامه مایه کیک ساده را درون قالب می ریزیم، سپس مایه کیک کاکائویی را به صورت خطی در وسط آن می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک بپزد. پس از گذشت این زمان کیک را از فر خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس روی آنرا با شربت بار یا عسل و پودر پسته تزیین می کنیم.

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 14 دی 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.