طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه تارت شکلاتی
تارت شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که معمولا به عنوان میان وعده سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم تارت شکلاتی | |
آرد | ۱۵۸ گرم |
پودر کاکائو | ۱۸ گرم |
پودر شکر | ۷۰ گرم |
کره سرد | ۸۸ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
مواد لازم گاناش تارت | |
خامه صبحانه | ۲۸۰ گرم |
شکلات تلخ | ۱۴۰ گرم |
گلوکز | ۶۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
طرز تهیه تارت شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه تارت شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار خمیر تارت را آماده می کنیم، برای این منظور پودر کاکائو و آرد را درون الک ریخته، سپس ۳ به مرتبه الک می کنیم. حالا مواد خشک را به همراه کره سرد درون غذاساز می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه مواد را به خوبی میکس می کنیم تا حالت شنی یا خرده نان پیدا کند، سپس پودر شکر را به همراه تخم مرغ به غذاساز اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد به حالت خمیری شکل در آید.
مرحله سوم
در ادامه خمیر به دست آمده را درون کیسه فریزر ریخته و با وردنه صاف می کنیم، سپس به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر فرا با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس خمیر را درون قالب تارت گذاشته به صورتی که کف و دیواره های قالب را کاملا بپوشانددرون قالب فیکس می کنیم. در ادامه اضافه های خمیر که از قالب بیرون زده است را با قیچی برش می زنیم.
مرحله پنجم
در ادامه روی قالب را با سلفون می پوشانیم، سپس روی سلفون را با حبوبات سنگین پر می کنیم، سپس قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم خمیر تارت به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بماند تا پخت اولیه آن صورت گیرد.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده، سپس حبوبات سنگین را از روی خمیر بر می داریم و مجددا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم خمیر برای بار دوم به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی پخته شود.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تارت به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا کاملا خنک شود. در این فاصله کره و شکلات تلخ را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب و یکدست شوند.
مرحله هشتم
در ادامه خامه و گلوکز را درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مخلوط خامه و گلوکز کمی گرم شود زمانی که مخلوط گلوکز گرم شد، بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.
مرحله نهم
حالا مخلوط کره و شکلات را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مایه ترکیب و یکدست شوند، سپس مایه گاناش شکلاتی را روی تارت ریخته و قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.
مرحله دهم
پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده و روی تارت را به دلخواه با پودر کاکائو الک شده تزیین می کنیم. در نهایت تارت شکلاتی را به ابعاد دلخواه برش زده و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- تزیین آشپزخانه عروس اینستا ایده های جذاب برای خانم های باسلیقه
- مبل چرمی قهوهای در دکوراسیون داخلی؛ ۱۵ مدل که هر فضا را گرمتر میکند
- ۱۵ مدل ظروف حصیری بافته شده ظریف؛ بهترین انتخاب برای دکوراسیون خانه
- ۱۵ مدل مانتو عبایی زنانه شیک؛ انتخابی خاص برای استایل مدرن
- گوشواره آنتیک و لوکس طلا؛ 15 عکس از شیکترین و خاصترین مدلها
- منبع :
- hediyeh_cooking