طرز تهیه تارت سیب خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه کوکی گردویی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکی گردویی کوکی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می …
طرز تهیه کیک قاشقی ساده و سریع خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک قاشقی کیک قاشقی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که به صورت فوری تهیه می …
طرز تهیه تارت سیب
تارت سیب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود و به عنوان شیرینی خشک شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت سیب در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم تارت سیب | |
سیب | ۲ عدد |
خمیر هزارلا | ۱ بسته |
کره | ۲۵ گرم |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
شکر | ½ لیوان |
طرز تهیه تارت سیب
مرحله اول
برای تهیه تارت سیب خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه سیب ها را شسته و از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم، سپس به صورت نازک برش می زنیم.
مرحله دوم
حالا برش های سیب را به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش قرار می دهیم تا نرم شوند. در ادامه شکر را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم شکر کاملا ذوب و کاراملی شود.
مرحله سوم
در این مرحله کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس پودر دارچین را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه خمیر هزارلا را روی سطح کار گذاشته و با وردنه روی آن می کشیم تا باز شود.
مرحله چهارم
حالا خمیر را به صورت نواری و عمودی به ۶ قسمت یکسان برش می زنیم، سپس روی برش های خمیر را با مخلوط کره و دارچین رومال می کنیم. در ادامه سیب ها را درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی شان کشیده شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سیب ها را روی هم لبه خمیر می چینیم، سپس خمیر را رول می کنیم تا سیب ها حالت گل پیدا کنند. در ادامه درون قالب مافین را با کاغذهای کپسولی می پوشانم و مقداری از کارامل درون آنها می ریزیم.
مرحله ششم
حالا روی سیب ها را با مخلوط کره رومال کرده و آنها را به صورت وارونه درون کاغذهای کپسولی می گذاریم. در ادامه قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم تارت ها به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا پخته شوند.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و تارت های سیب را از کاغذ کپسولی جدا می کنیم. در نهایت تارت ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- kimiya__heydarii