طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله
طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای، با طعم عالی بدون سیاه شدن!
طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای لیمو خشک ورقه یکی از انواع چاشنیهای خوشمزه و خوش عطر است که از آن میتوانید برای …
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه و رنگارنگ مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی اسپانیایی ترشی اسپانیایی یکی از انواع ترشی های محبوب و خوشمزه بین المللی است که بر خلاف ترشی های دیگر …
طرز تهیه سیر ترشی
سیر ترشی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردم طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیر ترشی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم سیر ترشی | |
سیر تازه | ۱ کیلوگرم |
سرکه | ۲ لیوان |
شیره انگور | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سیر ترشی
مرحله اول
برای تهیه سیر ترشی خوشمزه در ابتدای کار پوست نازک روی سیرهای تازه را جدا کرده و کاملا می شوییم، سپس سیرها را روی یک پارچه حوله ای گذاشته و اجازه می دهیم رطوبت آنها کاملا گرفته شود.
مرحله دوم
زمانی که سیرها خشک شدند، آنها را به صورت مرتب درون یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک می چینیم. حالا شیره انگور را به صورت پخش روی سیرها ریخته و نمک را به همراه سرکه مخلوط می کنیم تا ذرات نمک حل شوند.
مرحله سوم
حالا مخلوط سرکه را درون شیشه روی سیرها ریخته و درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا درون ترشی نفوذ نکند. در ادامه اجازه می دهیم سیر ترشی به مدت یک سال در دمای محیط استراحت کند تا کاملا رسیده و نرم شود.
مرحله چهارم
در صورتی که بخواهیم سیر ترشی را در زمان کوتاه تری آماده کنیم، آنها را کمی درون آب می جوشانیم، سپس درون شیشه ای ریخته و اجازه می دهیم به مدت دو ماه استراحت کند تا سیر ترشی برسد. نوش جان.
- منبع :
- torshi_dordooneh