طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی گوجه سبز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی گوجه سبز ترشی گوجه سبز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای …
طرز تهیه پودر لبو یا چغندر قرمز خوشرنگ مرحله به مرحله
طرز تهیه پودر لبو پودر لبو یا چغندر قرمز یکی از انواع چاشنی ها و رنگ دهنده های طبیعی است که در تهیه …
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز و سفید رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی ترشی پیاز رستورانی یکی از انواع ترشی های محبوب و خوشمزه ایرانی است که معمولا در رستوران های …
طرز تهیه سیر ترشی
سیر ترشی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردم طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیر ترشی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم سیر ترشی | |
سیر تازه | ۱ کیلوگرم |
سرکه | ۲ لیوان |
شیره انگور | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سیر ترشی
مرحله اول
برای تهیه سیر ترشی خوشمزه در ابتدای کار پوست نازک روی سیرهای تازه را جدا کرده و کاملا می شوییم، سپس سیرها را روی یک پارچه حوله ای گذاشته و اجازه می دهیم رطوبت آنها کاملا گرفته شود.
مرحله دوم
زمانی که سیرها خشک شدند، آنها را به صورت مرتب درون یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک می چینیم. حالا شیره انگور را به صورت پخش روی سیرها ریخته و نمک را به همراه سرکه مخلوط می کنیم تا ذرات نمک حل شوند.
مرحله سوم
حالا مخلوط سرکه را درون شیشه روی سیرها ریخته و درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا درون ترشی نفوذ نکند. در ادامه اجازه می دهیم سیر ترشی به مدت یک سال در دمای محیط استراحت کند تا کاملا رسیده و نرم شود.
مرحله چهارم
در صورتی که بخواهیم سیر ترشی را در زمان کوتاه تری آماده کنیم، آنها را کمی درون آب می جوشانیم، سپس درون شیشه ای ریخته و اجازه می دهیم به مدت دو ماه استراحت کند تا سیر ترشی برسد. نوش جان.
- منبع :
- torshi_dordooneh