طرز تهیه دسر خرمایی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه رنگینک ساده و خوشمزه بندری مخصوص بوشهر
طرز تهیه رنگینک رنگینک یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در ماه رمضان مانند شله زرد برای افطاری تهیه می شود، …
طرز تهیه حسو شاهرودی خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه حسو شاهرودی حسو شاهرودی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ و اصیل شاهرود است که عطر و طعم آن فوق …
طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!
طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعمهای …
طرز تهیه دسر خرمایی
دسر خرمایی یکی از انواع دسرهای مقوی و ساده است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر خرمایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم دسر خرمایی | |
خرما | ۴۰ عدد |
بیسکویت مادر | ۱۵ عدد |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
پودر نارگیل | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۳۰ گرم |
کنجد | به مقدار کافی |
مواد لازم میانی دسر | |
آرد | ۸ قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | ۵ قاشق غذاخوری |
کره یا روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر خرمایی
مرحله اول
برای تهیه دسر خرمایی خوشمزه در ابتدای کار پوست و هسته خرماها را جدا کرده و درون غذاساز می ریزیم، سپس بیسکویت مادر را به همراه کره و پودر هل به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند.
مرحله دوم
حالا آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار داده، سپس به مدت ۲۰ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. پس از گذشت این زمان آرد نخودچی را درون تابه الک کرده و مجددا به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله سوم
پس از گذشت ۵ دقیقه روغن را به تابه اضافه کرده و پس از ۱ دقیقه تفت دادن تابه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه روی سطح کار را با کیسه فریزر می پوشانیم و روی آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس خمیر خرما را روی آن می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر خرما را به کمک وردنه روی سلفون پهن می کنیم، سپس مواد آردی را روی خمیر خرما ریخته و با قاشق پخش می کنیم. در ادامه خمیر خرما را با کمک سلفون رول کرده و به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان دسر خرمایی را از یخچال خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت مقداری کنجد به صورت پخش روی دسر ریخته و به اندازه های دلخواه برش زده، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- __mardelinoo__