طرز تهیه کیک ارده سنتی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی
طرز تهیه کیک نارگیل و کشمش خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک نارگیل و کشمش کیک نارگیل و کشمش یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که با رسپی …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه کیک قاشقی ساده و سریع خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک قاشقی کیک قاشقی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که به صورت فوری تهیه می …
طرز تهیه کیک ارده
کیک ارده یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک ارده | |
آرد سفید | ۲ لیوان |
شکر | ۱٫۵ لیوان |
ارده | ۱۰۰ گرم |
روغن | ۸۰ گرم |
آب | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
یکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
دستور پخت کیک ارده
مرحله اول
برای تهیه کیک ارده مجلسی ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان اماده شدن مایه کیک گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب به مدت ۸ دقیقه با دور تند همزن می زنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و حجیم شد، ارده را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود، سپس روغن مایع و آب را اضافه می کنیم و فقط در حدی که با دیگر مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود و هیچ گونه گوله آردی در آن نماند.
مرحله چهارم
حالا قالب مورد نظرمان را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. در ادامه قالب کیک را به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد و اماده شود.
- منبع :
- تصویر از اینستاگرام sabaa.r.66