طرز تهیه شیرینی شکر پاره ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی شکر پاره ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی شکر پاره شیرینی شکر پاره یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ترکیه ای است که بافت بسیار نرم و لطیفی …

طرز تهیه دونات شیر عسلی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه دونات شیر عسلی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه دونات شیر عسلی دونات شیر عسلی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی …

طرز تهیه چیز کیک سن سباستین خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک سن سباستین خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک سن سباستین چیز کیک سن سباستین یکی از انواع کیک های خوشمزه و لاکچری اسپانیایی است که بافت بسیار …

طرز تهیه کیک ارده

طرز تهیه کیک ارده و گردو عسلی رژیمی بهاره وحید شیره انگور خرما

کیک ارده یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک ارده
آرد سفید۲ لیوان
شکر۱٫۵ لیوان
ارده۱۰۰ گرم
روغن۸۰ گرم
آب۱ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
یکینگ پودر۲ قاشق چایخوری

دستور پخت کیک ارده

مرحله اول

برای تهیه کیک ارده مجلسی ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان اماده شدن مایه کیک گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب به مدت ۸ دقیقه با دور تند همزن می زنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و حجیم شد، ارده را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود، سپس روغن مایع و آب را اضافه می کنیم و فقط در حدی که با دیگر مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود و هیچ گونه گوله آردی در آن نماند.

مرحله چهارم

حالا قالب مورد نظرمان را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. در ادامه قالب کیک را به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد و اماده شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 16 شهریور 1399
  • منبع :
  • تصویر از اینستاگرام sabaa.r.66
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.