طرز تهیه مربای زردآلو

طرز تهیه مربای زردآلو نی نی سایت له شده رزا منتظمی تصویری با عسل

مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که علاوه بر صبحانه، در شیرینی پزی هم کاربرد دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم مربای زردآلو
زردآلو رسیده۱٫۵ کیلوگرم
شکر۸۰۰ گرم
زعفران دم کردده۲ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت مربای زردآلو

مرحله اول

برای تهیه مربای زردآلو مجلسی ابتدا زردآلوها را به خوبی می شوییم، سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه زردآلوها را از وسط نصف می کنیم و هسته هایشان را خارج می کنیم.

مرحله دوم

اگر از زردالوها درشت استفاده کردیم می توانیم آنها را به ۴ یا ۸ قسمت تقسیم کنیم. در ادامه زردآلوها را به صورت لایه ای با شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا آب بیندازند.

مرحله سوم

پس از اینکه زردالوها آب انداختند، قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب درون قابلمه به جوش بیاید.زمانی که آب زردآلو به نقطه جوش رسید باید کف های روی انرا بگیریم تا مربای شفاف تری داشته باشیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه زردآلوها را از داخل شهد مربا خارج می کنیم و گلاب و زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شهد مربا به غلظت مناسب برسد. پس از اینکه شهد مربا به قوام رسید زردآلوها را به قابلمه باز می گردانیم.

مرحله پنجم

در ادامه آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و در صورت تمایل مقداری خلال بادام و خلال پسته نیز به مربا اضافه می کنیم. حالا مربا را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم در دمای آشپزخانه به طور کامل خنک شود.

مرحله ششم

پس از اینکه مربا خنک شد، انرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. در صورتی که بخواهیم مربا را برای مدت طولانی تر نگهداری کنیم می توانیم انرا در کیسه فریزر بسته بندی کرده و فریز کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.