طرز تهیه دسر کدو حلوایی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه چیز کیک نیویورکی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه چیز کیک نیویورکی چیز کیک نیویورکی یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه امریکایی است که با طعم های متنوعی درست …
طرز تهیه پودینگ انگلیسی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه پودینگ انگلیسی پودینگ انگلیسی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده کشور انگلیس است که معمولا برای شب سال نو تهیه …
طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه به روش سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه بستنی سنتی بستنی سنتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
دسر کدو حلوایی یکی از انواع دسرهای خاص و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کدو حلوایی ترکیه ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پوره کدو حلوایی | ۲ پیمانه |
شکر | ۲ پیمانه |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر دارچین (اختیاری) | ½ قاشق غذاخوری |
پودر گل سرخ | ½ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۲۰۰ کرم |
شیر | ۲ و نیم لیوان |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ½ لیوان |
رنگ خوراکی نارنجی | ۳ تا ۴ قطره |
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه دسر کدو حلوایی خوشمزه ابتدای کار کدو حلوایی را می شوییم، سپس به تکه های بزرگ خرد می کنیم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری آب به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب قابلمه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم کدو حلوایی کاملا پخته شود. در ادامه زمانی که کدو حلوایی نرم و پخته شد، گوشت آنرا جدا می کنیم و درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله اجازه می دهیم پوره کدو حلوایی کاملا خنک شود. در ادامه خامه صبحانه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا روان شود، سپس پوره کدو حلوایی را به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا خامه را با همزن دستی مخلوط می کنیم، سپس پودر هل را به همراه گل سرخ و پودر دارچین به خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه شیر را به تدریج به مخلوط خامه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم، سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا شفاف شود. در ادامه شکر را به مخلوط خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا ذرات شکر درون شیر حل شود.
مرحله ششم
حالا رنگ خوراکی را به همراه ژلاتین بنماری شده به مایه دسر اضافه می کنیم و هم زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه درون یک قالب مناسب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و مایه را درون قالب می ریزیم.
مرحله هفتم
در نهایت قالب را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۶ ساعت استراحت کند تا کاملا ببندد. در آخر پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس دسر را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. نوش جان.
- منبع :
- 1366