طرز تهیه ادویه پلویی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی لیمو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی لیمو ترشی لیمو یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و دلچسب است که عطر و طعم فوقالعادهای دارد و به عنوان …
طرز تهیه مربای زردآلو زعفرانی مجلسی و خوشمزه تبریزی
طرز تهیه مربای زردآلو مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که علاوه بر صبحانه، در شیرینی پزی هم کاربرد دارد، …
طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه مارمالاد هویج مارمالاد هویج یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه و بین المللی است که برای تهیه برخی از شیرینی ها استفاده …
طرز تهیه ادویه پلویی
ادویه پلویی یکی از انواع ادویه های ترکیبی بسیار متنوع است که برای تهیه انواع غذاهای پلویی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ادویه پلویی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم ادویه پلویی | |
پودر دارچین | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۲ قاشق چایخوری |
پودر زیره سبز | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه (اختیاری) | ۲ قاشق چایخوری |
پودر گل محمدی | ۴ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ۲ قاشق چایخوری |
جوز هندی | ۱ عدد کوچک |
پودر میخک | ½ چایخوری |
پودر زنجبیل | ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ادویه پلویی
مرحله اول
برای تهیه ادویه پلویی ساده ابتدای کار جوز هندی را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه گل محمدی را به همراه میخک، رازیانه، تخم گشنیز و هل را درون دستگاه آسیاب کن می ریزیم، سپس میکس می کنیم.
مرحله دوم
حالا زمانی که ادویه ها کاملا پودر شدند؛ آنها را درون الک می ریزیم، سپس الک می کنیم. در ادامه پودر زنجبیل را به همراه جوز هندی، فلفل سیاه و پودر دارچین به ادویه های پودر شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید به دلیل طبع سرد برنج، می توانید از این ادویه در تهیه هر نوع پلویی استفاده کنید تا سردی برنج را بگیرد. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با دستمال تمیز پاک می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله ادویه پلویی را درون ظرف شیشه ای می ریزیم، سپس درب آن را محکم می بندیم. در نهایت ادویه پلویی را در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم و در تهیه انواع غذاهای پلویی از آن استفاده می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- amiin