طرز تهیه ادویه گرام ماسالا به روش هندی مرحله به مرحله
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا
ادویه گرام ماسالا یکی از انواع ادویه های ترکیبی خوشمزه و پرطرفدار هندی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ادویه گرام ماسالا در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم ادویه گرام ماسالا | |
جوز هندی | ۲ عدد |
اَنیسون یا بادیان | ۳ عدد |
فلفل سیاه | ۲ قاشق چایخوری |
زیره سبز | ۴ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۳ قاشق چایخوری |
پودر هل | ۳ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز یا پاپریکا (اختیاری) | ۲ قاشق چایخوری |
رازیانه | ۲ قاشق چایخوری |
برگ بو | ۵ عدد |
میخک | ۱ قاشق چایخوری |
دارچین | ۴ قاشق چایخوری |
زیره سیاه | ۲ قاشق چایخوری |
گل سرخ | ۳ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | ۴ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا
مرحله اول
برای تهیه ادویه گرام ماسالا هندی ابتدای کار جوز هندی را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس یک تابه استیل انتخاب می کنیم و تخم گشنیز را به همراه پودر زنجبیل، گل سرخ، زیره سیاه، دارچین، میخک، برگ بو و رازیانه درون آن می ریزیم.
مرحله دوم
حالا فلفل قرمز یا پاپریکا را به همراه هل، زردچوبه، زیره سبز، فلفل سیاه، اَنیسون یا بادیان و جوز هندی به دیگر ادویه ها درون تابه استیل اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید تفت دادن ادویه ها باعث می شود، طعم و عطر آن ها با هم ادغام شود و بوی خامی شان از بین برود. در ادامه تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس ادویه ها را به صورت داغ درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا کاملا پودر شوند.
مرحله چهارم
دقت کنید مقدار ادویه ها بسته به سلقیه هر شخص می تواند تغییر کند. در صورتی که مقدار فلفل قرمز یا پاپریکا را افزایش دهید رنگ ادویه گرام ماسالا قرمز می شود و در صورتی که مقدار زردچوبه را افزایش دهید رنگ ادویه گرام ماسالا زرد رنگ می شود.
مرحله پنجم
در نهایت اجازه می دهیم ادویه گرام ماسالا کاملا خنک شود، سپس درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم. در ادامه درب ظرف را می بندیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم. ادویه گرام ماسالا را می توانید در غذای هایی با طبع سرد استفاده کنید. نوش جان.
- منبع :
- javo0ne