طرز تهیه پاستیل

طرز تهیه پاستیل ماری نوشابه ای با نشاسته میوه ای پفی پکتینی دورنگ ماستی زنجبیلی قلبی گیاهی

پاستیل یکی از خوراکی هایی است که بچه ها عاشق هستند، با این آموزش می توانید پاستیل سالم در خانه برای فرزندانتان درست کنید، در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم پاستیل خونگی
ژله با طعم دلخواه½ بسته
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
گلوکز۱ قاشق غذاخوری
آب جوشنصف لیوان

دستور تهیه پاستیل

مرحله اول

ابتدا آب جوش را داخل یک کاس مناسب می ریزیم و روی بخار آب کتری یا سماور می گذاریم. سپس پودر ژله با رنگ دلخواه را به همراه ژلاتین و کلوکز اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا مایه پاستیل کمی غلیظ شود.

مرحله دوم

حالا مایه پاستیل را داخل جای سس می ریزیم تا راحت بتونیم داخل قالب بریزیم. قالب را با روغن چرب می کنیم و دو نه دونه با دقت پر می کنیم. بعد از اینکه قالب رو پر کردیم آنرا داخل فریر قرار می دهیم تا پاستیل ها اماده شود.

مرحله سوم

بعد ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پاستیل ما آماده است و باید از فریزر خارج کنیم. دستتمان را چرب می کنیم و دونه به دونه پاستیل ها را از قالب خارج می کنیم. حالا تا زمان مصرف پاستیل ها را داخل ظرف درب بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.