طرز تهیه پاستیل

طرز تهیه پاستیل ماری نوشابه ای با نشاسته میوه ای پفی پکتینی دورنگ ماستی زنجبیلی قلبی گیاهی

پاستیل یکی از خوراکی هایی است که بچه ها عاشق آن هستند، با این آموزش می توانید انواع مختلف پاستیل را برای فرزندانتان در منزل درست کنید، در ادامه با آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستیل خانگی با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم پاستیل خونگی
ژله با طعم دلخواه½ بسته
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
گلوکز۱ قاشق غذاخوری
آب جوشنصف لیوان

طرز تهیه پاستیل

مرحله اول

برای تهیه پاستیل خوشمزه ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و روی بخار آب کتری یا سماور می گذاریم، سپس پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه را به همراه ژلاتین و کلوکز به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا با قاشق مواد را هم می زنیم تا مایه پاستیل کمی غلیظ شود. در ادامه مایه پاستیل را داخل جای سس می ریزیم تا راحت بتونیم داخل قالب بریزیم، سپس قالب سیلیکونی را با روغن به خوبی چرب می کنیم.

مرحله سوم

حالا با ترکیب ژله دانه به دانه قالب های سیلیکونی را پر می کنیم. بعد از اینکه قالب رو پر کردیم آنرا داخل فریر قرار می دهیم تا پاستیل ها آماده شوند. بعد ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پاستیل ما آماده است و باید از فریزر خارج کنیم.

مرحله چهارم

در مرحله آخر دستتمان را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و دونه به دونه پاستیل ها را از قالب خارج می کنیم. حالا تا زمان مصرف پاستیل ها را داخل ظرف درب بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 30 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.