طرز تهیه تارت موکا خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه تارت موکا خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه تارت موکا تارت موکا یکی از انواع شیرینی های بین المللی و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، …

طرز تهیه شیر عسلی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیر عسلی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیر عسلی شیر عسلی یکی از انواع موادی است که در تهیه انواع شیرینی ها و کیک ها استفاده می شود، …

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کیک خیس شکلاتی یکی از انواع کیک های مخصوص و لاکچری کافی شاپی است که معمولا به همراه …

طرز تهیه گلوکز مایع ساده

طرز تهیه گلوکز صنعتی طرز تهیه گلوکز شفاف طرز تهیه گلوکز در بطری طرز تهیه گلوکز از نشاسته فیلم طرز تهیه گلوکز خانگی طرز تهیه گلوکز برای پاستیل طرز تهیه گلوکز خوراکی

گلوکز مایع یکی از انواع مواد غذایی مورد نیاز در تهیه شیرینی پزی است که با نام های بسیار متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گلوکز مایع ساده در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم گلوکز مایع
شکر۱ لیوان
آب۱ لیوان
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آب سرد۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه گلوکز مایع ساده

مرحله اول

برای تهیه گلوکز مایع ساده خانگی، حتما از قابلمه تفلون یا استیل استفاده می کنیم، چون در شفاف شدن گلوکز تاثیر مستقیم دارد. ابتدای کار قابلمه مورد نظر را انتخاب کرده، سپس روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله ابتدا شکر، سپس آب را به قابلمه اضافه می کنیم و با لیسک به آرامی هم می زنیم تا شکر حل شود. بعد از هم زدن مداوم وقتی مایه ریز جوش زد، هم زدن را متوقف می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بماند.

مرحله سوم

حالا بعد از ۵ دقیقه یک قاشق آب لیمو ترش و یک قاشق آب سرد را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس کمی هم می زنیم تا آب لیمو ترش حل شود. در ادامه اجازه می دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند و جوش بزند تا به غلظت مورد نظر برسد.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید آب لیمو ترش برای جلوگیری از شکرک زدن گلوکز است. پس از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه باید غلظت گلوکز را تست کنیم، برای این منظور چند قطره از گلوکز بر می داریم و داخل آب سرد می ریزیم.

مرحله پنجم

اگر گلوکز به محض ریختن در آب حل شد، یعنی هنوز به زمان نیاز دارد تا به غلظت مورد نظر برسد، ولی اگر داخل آب حل نشد و به صورت یک آبنبات نرم درون آب باقی ماند یعنی غلظت گلوکز به حد مطلوب رسیده است و تقریبا آماده است.

مرحله ششم

در نهایت گلوکز را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم، سپس اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود. گلوکز بعد از خنک شدن سفت می شود. در ادامه گلوکز را درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و می توانیم تا چند ماه از آن استفاده کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.