طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی غوره
ترشی غوره یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی غوره در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم ترشی غوره | |
غوره بی دانه | ۱ کیلو گرم |
آب جوشیده سرد | به مقدار کافی |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه | ½ لیوان |
طرز تهیه ترشی غوره
مرحله اول
برای تهیه ترشی غوره خوشمزه ابتدای کار غوره را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. در ادامه غوره ها را دان می کنیم، سپس روی یک پارچه تمیز می ریزیم تا کاملا خشک شوند.
مرحله دوم
حالا زمانی که غوره ها کاملا خشک شدند، یک ظرف شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با دستمال تمیز می کنیم و دانه های غوره را درون آن می ریزیم. در ادامه سرکه و نمک را روی غوره ها می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله آب جوشیده را به اندازه ای که روی غوره ها را بگیرد اضافه می کنیم. در ادامه روی درب شیشه را کیسه فریزر قرار می دهیم، سپس درب شیشه را محکم می بندیم تا از ورود هوا درون شیشه جلوگیری کنیم.
مرحله چهارم
در نهایت ترشی غوره را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ هفته بماند تا برسد. در ادامه پس از گذشت این زمان ترشی غوره را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- our_sweet_dream