طرز تهیه یخمک هندوانه

آموزش دستور طرز تهیه یخمک هندوانه خوشمزه و مجلسی با شکر و نعناع

یخمک هندوانه یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه یخمک هندوانه به روش خانگی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم یخمک هندوانه
هندوانه۱ عدد کوچک
شکر۲ قاشق غذاخوری
نعناع۴ پر
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه یخمک هندوانه

مرحله اول

ابتدا مغز هندوانه را با یک قاشق خارج می کنیم، سپس آنرا به قطعات کوچک تبدیل می کنیم و داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم. در ادامه شکر را به همراه، آب لیمو ترش و نعناع ها به هندوانه اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله دوم

اگر مخلوط کن ندارید می توانید هندوانه را با رنده ریز رنده کنید سپس نعناع را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به همراه آب لیمو ترش و شکر به هندوانه اضافه کنید، سپس با همزن دستی یا قاشق مواد خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه یخمک آماده شد اگر قالب یخمک دارید مایه را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا یخ بزند. اگر قالب یخمک ندارید یک عدد پلاستیک فریزر را روی یک سطح صاف پهن کنید سپس با قاشق داغ روی آن برش های طولی بزنید.

مرحله چهارم

حالا هر برش را می توانید به عنوان قالب یخمک استفاده کنید. تو هر برش پلاستیک مقداری مایه یخمک می ریزیم و درب آنرا با نخ می بندیم سپس به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و به طور کامل یخ بزند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.