طرز تهیه دونات روسی خوشمزه و حرفه ای به روش کارخانه

طرز تهیه دونات روسی خوشمزه و حرفه ای به روش کارخانه

طرز تهیه دونات دونات یکی از انواع پیراشکی های بسیار خوشمزه در سراسر جهان که بیشتر به عنوان میان وعده مصرف می شود، …

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب قدیمی و ساده

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قطاب قدیمی و ساده

طرز تهیه قطاب قطاب یکی زا انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که سوغاتی شهرهایی مثل یزد و کرمان نیز …

طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه و نرم در رنگ های متنوع

طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه و نرم در رنگ های متنوع

طرز تهیه شیرینی بهشتی شیرینی بهشتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که بیشتر در عید نوروز مورد …

طرز تهیه کیک فنجانی

طرز تهیه کیک فنجانی یزدی با قالب موزی بدون فر کشمشی فوری یزدی بدون فر کیک فنجانی رژیمی انواع کیک فنجانی مغزدار بدون فر با ارد برنج

کیک فنجانی یکی از کیک های خوشمزه و جمع جور خانگی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید و برای عصرانه و صبحانه استفاده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد شیرنی پزی۸ قاشق غذاخوری
شیر۱۰ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۲ قاشق مرباخوری
شکر۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
وانیل۱ پنس
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع۶ قاشق غذاخوری

دستور تهیه کیک فنجانی

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و بعد آن ها را در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و وانیل را به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا کاملا پف کنند.

مرحله دوم

بعد روغن مایع را اضافه می کنیم و مجددا مواد را ۱ دقیقه هم می زنیم و در آخر شیر را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم.بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آرد اضافه می کنیم و آن ها را از الک دو بار رد می کنیم.

مرحله سوم

بار سوم داخل کاسه محتوی مواد الک می کنیم و با لیسک در یک جهت مواد را مخلوط می کنیم.می توانید پودر کاکائو را اضافه نکنید و نصف از مایه سفید داشته باشید و نصف دیگرش را کاکائو اضافه کنیدتا کیک دو رنگی داشته باشید.

مرحله چهارم

سپس قابلمه ای که گنجایش ۶ عدد فنجان را داشته باشد را انتخاب می کنیم و یک فنجان داخل قابلمه قرار می دهیم و تا نصف کمر فنجان آب داخل قابلمه می ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله پنجم

فنجان ها را با قلمو آغشته با کمی روغن کاملا چرب می کنیم و با ملاقه از مایه بر می داریم و تا نصف فنجان را پر می کنیم.(اگر مایه دو رنگ درست کردید می توانید یک لایه سغید و یک لایه کاکائویی بریزید)و فنجان را داخل قابلمه آب در حال جوشیدن قرار می دهیم.

مرحله ششم

همگی فنجان ها را که داخل قابلمه چیدیم،روی درب قابلمه دم کنی قرار می دهیم و درب قابلمه را می گذاریم و شعله را بسیار ملایم می کنیم تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد که درب قابلمه را بر می داریم و (به هیچ عنوان درب قابلمه را در این مدت باز نمی کنیم چون در حال پف کردن است)

مرحله هفتم

با خلال داخل کیک فرو می کنیم اگر از مایه به خلال نچسبید یعنی کیک پخته است و می توانید درب قابلمه را بگذارید و شعله را خاموش کنید تا ۱۵ دقیقه دیگر به قابلمه دست نمی زنیم تا از دما بیفتد.درب قابلمه را بر می داریم

مرحله هشتم

سپس با کارد یا دست اطراف کاپ کیک ها را از فنجان ها جدا می کنیم و چندین مرتبه فنجان ها را روی زمین می زنیم و بشقابی روی فنجان قرار می دهیم و آن ها را بر می گردانیم و با سس شکلات،خامه فرم گرفته و یا انواع میوه ها آن ها را تزئین می کنیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 21 فروردین 1399
  • منبع :
  • عکس از اینستاگرام mar_ghasemi
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.