طرز تهیه کیک فنجانی فوری خوشمزه و مجلسی در منزل
طرز تهیه کیک فنجانی
کیک فنجانی یکی از کیک های خوشمزه و جمع جور خانگی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید و برای عصرانه و صبحانه استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک فنجانی در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد شیرنی پزی | ۸ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱۰ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ۱ پنس |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۶ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک فنجانی
مرحله اول
برای تهیه کیک فنجانی خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط سازگار شوند. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی مخلوط می کنیم تا کاملا پف کنند.
مرحله دوم
بعد روغن مایع را اضافه می کنیم و مجددا مواد را ۱ دقیقه هم می زنیم و در آخر شیر را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم.بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آرد اضافه می کنیم و آن ها را از الک دو بار رد می کنیم.
مرحله سوم
بار سوم داخل کاسه محتوی مواد الک می کنیم و با لیسک در یک جهت مواد را مخلوط می کنیم.می توانید پودر کاکائو را اضافه نکنید و نصف از مایه سفید داشته باشید و نصف دیگرش را کاکائو اضافه کنیدتا کیک دو رنگی داشته باشید.
مرحله چهارم
سپس قابلمه ای که گنجایش ۶ عدد فنجان را داشته باشد را انتخاب می کنیم و یک فنجان داخل قابلمه قرار می دهیم و تا نصف کمر فنجان آب داخل قابلمه می ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.
مرحله پنجم
فنجان ها را با قلمو آغشته با کمی روغن کاملا چرب می کنیم و با ملاقه از مایه بر می داریم و تا نصف فنجان را پر می کنیم.(اگر مایه دو رنگ درست کردید می توانید یک لایه سغید و یک لایه کاکائویی بریزید)و فنجان را داخل قابلمه آب در حال جوشیدن قرار می دهیم.
مرحله ششم
همگی فنجان ها را که داخل قابلمه چیدیم،روی درب قابلمه دم کنی قرار می دهیم و درب قابلمه را می گذاریم و شعله را بسیار ملایم می کنیم تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد که درب قابلمه را بر می داریم و (به هیچ عنوان درب قابلمه را در این مدت باز نمی کنیم چون در حال پف کردن است)
مرحله هفتم
با خلال داخل کیک فرو می کنیم اگر از مایه به خلال نچسبید یعنی کیک پخته است و می توانید درب قابلمه را بگذارید و شعله را خاموش کنید تا ۱۵ دقیقه دیگر به قابلمه دست نمی زنیم تا از دما بیفتد.درب قابلمه را بر می داریم
مرحله هشتم
سپس با کارد یا دست اطراف کاپ کیک ها را از فنجان ها جدا می کنیم و چندین مرتبه فنجان ها را روی زمین می زنیم و بشقابی روی فنجان قرار می دهیم و آن ها را بر می گردانیم و با سس شکلات،خامه فرم گرفته و یا انواع میوه ها آن ها را تزئین می کنیم.نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- چراغ خواب اتاق کودک؛ ۱۵ مدل با طرح حیوانات کارتونی بامزه و دوستداشتنی
- گوشواره پلنگی شیک؛ ۱۵ عکس جدید از ترندترین طرحهای امسال برای خاصپسندها
- ۱۵ ایده متفاوت برای نون پنیر سبزی سفره عقد؛ جشنتان را خاصتر کنید
- گردنبند استیل فانتزی؛ ۱۵ نمونه جذاب که استایل شما رو خاصتر میکنه
- ست شومیز شلوار ساده زنانه؛ ۱۵ طرح جدید و امروزی برای استایلهای ترند و شیک
- کتونی سفید فانتزی؛ ۱۵ عکس خاص از تیپهای لاکچری و راحت برای دخترای خوشسلیقه
- منبع :
- INSTAGRAM.COM/mar_ghasemi