طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه عیده رنگی بدون فر گردویی دونفره خانم گلاور پفکی شف طیبه علت چسبندگی با مایکروفر مرحله به مرحله با عکس آشپزخانه کوچک من

شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های خامه ای قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم ۱۵ عدد شیرینی لطیفه
آرد قنادی۱ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
شکر دانه ریزنصف لیوان
آبلیمو۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
پودر قند۲۰۰ گرم
نمک۱ پنس
خامه قنادی فرم گرفتهبه مقدار کافی
پودر پستهبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی لطیفه

مرحله اول

برای تهیه شیرینی لطیفه مجلسی ابتدا خامه قنادی شیرین را از فریزر بیرون می آوریم تا یخ آن آب شود. در ادامه زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله با همزن برقی سفیده ها را خوب می زنیم تا پف کنند، سپس آبلیمو، نصف شکر و نمک را به آن می افزاییم و همگی مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا سفیده سفت شود و زمانیکه کاسه را بر می گردانیم مواد از داخل آن بیرون نریزد.

مرحله سوم

حالا پره های همزن را می شوییم و تمیز می کنیم، سپس با دستمال خشک می کنیم و مجددا به همزن وصل می کنیم. در ادامه وانیل را به زرده ها اضافه می کنیم و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا به رنگ کرم شود، سپس باقی شکر را به آن می افزاییم.

مرحله چهارم

مجددا مواد را هم می زنیم تا کشدار شود، سپس اطراف ظرف را کاملا تمیز می کنیم و زرده ها را به ترکیب سفیده ها می افزاییم و با قاشق به صورت دورانی تنها در یک جهت مشخص مواد را هم می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را ۲ مرتبه الک می کنیم و کم کم به کاسه اضافه می کنیم، سپس به صورت دورانی مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. در اینجا اگر تمایل داشتید ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت به مایه شیرینی اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله ششم

آرد ذرت باعث منسجم شدن مایه شیرینی می شود. در ادامه فر را حدودا ۱۵ دقیقه زودتر روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود. ماسوره ساده را داخل قیف قرار می دهیم و مایه شیرینی را داخل قیف می ریزیم.

مرحله هفتم

کف سینی آلومینیومی کاغذ روغنی قرار می دهیم و به اندازه گردو از مایه شیرینی با فاصله روی سینی فر به هر مدلی که دوست داریم می زنیم. حتما مایه شیرینی را با فاصله داخل سینی بزنید تا زمان پخت که حجم دار می شوند به یکدیگر نچسبند.

مرحله هشتم

حالا روی تمام شیرینی ها از پودر قند الک می کنیم. در ادامه سینی را داخل فر قرار می دهیم و به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا شیرینی ها آماده شوند. در آخر می توانید روی شیرینی ها را نیز گریل کنید تا کمی طلایی شوند.

مرحله نهم

در این مرحه خامه قنادی که تقریبا آب شده است را داخل کاسه ای استیل می ریزیم، سپس داخل کاسه ای بزرگ تر را با تکه های یخ پر می کنیم و کاسه استیل را داخل کاسه حاوی یخ قرار می دهیم.

مرحله دهم

در این مرحله با همزن برقی خوب خامه را می زنیم تا فرم بگیرد و سفت شود. بعد از پخت شیرینی ها سینی را از فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا شیرینی ها سرد شود، سپس شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا می کنیم.

مرحله یازدهم

در مرحله پایانی خامه فرم گرفته را داخل قیف می ریزیم و بین هر شیرینی را با خامه پر می کنیم و با فشار دست آنها را به هم می چسبانیم. در نهایت شیرینی ها را درون ظرف می چینیم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم.

نکات طرز تهیه شیرینی لطیف

ترک خوردن شیرینی لطیفه

ممکن است شما هم با این مشکل روبرو شده باشید که شیرینی لطیفه ای که پخته اید ترک خورده باشد و ظاهر شیرینی ها خراب شده باشد. دلیلی ترک خوردن شیرینی لطیفه این است که مایه شیرینی به دلیل معطل ماندن آب انداخته است و پف سفیده های تخم مرغ خوابیده است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 آبان 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.