طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پاریس برست شیرینی پاریس برست یکی از انواع شیرینی های معروف و پرطرفدار کشور فرانسه است که با رسپی های …

طرز تهیه شکلات نارگیلی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شکلات نارگیلی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه شکلات نارگیلی شکلات نارگیلی یکی از انواع شکلات های خوشمزه و محبوب است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه باسلوق ژله ای

طرز تهیه باسلوق خانگی طرز تهیه باسلوق ژله ای مجلسی طرز تهیه باسلوق ژله ای ساده طرز تهیه باسلوق ژله ای شب یلدا طرز تهیه باسلوق ژله ای سوران طرز تهیه باسلوق ژله ای سه رنگ طرز تهیه باسلوق ژله ای با نشاسته گندم طرز تهیه باسلوق ژله ای اپارات

باسلوق ژله ای یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با نام های متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باسلوق ژله ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم باسلوق ژله ای
نشاسته گل½ لیوان
آب سرد۱ و نیم لیوان
شکر½ لیوان
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
پودر ژله به طعم دلخواه۱ بسته
پودر قند و پودر نارگیلبه مقدار کافی

طرز تهیه باسلوق ژله ای

مرحله اول

برای تهیه باسلوق ژله ای خانگی ابتدای کار درون یک قابلمه مناسب نشاسته گل را به همراه آب سرد اضافه می کنیم و تند تند هم می زنیم تا نشاسته گل درون آب حل شود، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا شکر را به همراه پودر ژلاتین و پودر ژله درون قابلمه می ریزیم و به صورت مداوم به مدت ۳۰ دقیقه هم می زنیم تا مواد به غلظت برسد، سپس نشاسته کاملا بپزد. در ادامه زمانی که باسلوق به غلظت مطلوب رسید گلاب اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله باسلوق را هم می زنیم، سپس روغن مایع را در آخر اضافه می کنیم تا باسلوق براق شود، سپس  هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه درون یک ظرف مناسب مقداری روغن مایع می ریزیم و با برس چرب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مایه باسلوق را درون ظرف می ریزیم، سپس روی آن را با قاشق خیس صاف می کنیم. در ادامه باسلوق را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم باسلوق سفت شود و خودش را بگیرد.

مرحله پنجم

در نهایت پس از این مدت باسلوق را از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم و درون پودر نارگیل یا پودر قند می غلطانیم. در آخر باسلوق های ژله ای را درون ظرف مورد نظر بچینید و با چای زعفرانی سرو کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.