طرز تهیه شیرینی نگرو به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نگرو به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی نگرو شیرینی نگرو یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست …

طرز تهیه کیک فنجانی فوری خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه کیک فنجانی فوری خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه کیک فنجانی کیک فنجانی یکی از کیک های خوشمزه و جمع جور خانگی است که به راحتی می توانید در منزل …

طرز تهیه لوکوم خوشمزه به روش ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه لوکوم خوشمزه به روش ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه لوکوم لوکوم یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که شباهت زیادی به باسلوق دارد، برای مشاهده …

طرز تهیه باسلوق ژله ای

طرز تهیه باسلوق خانگی طرز تهیه باسلوق ژله ای مجلسی طرز تهیه باسلوق ژله ای ساده طرز تهیه باسلوق ژله ای شب یلدا طرز تهیه باسلوق ژله ای سوران طرز تهیه باسلوق ژله ای سه رنگ طرز تهیه باسلوق ژله ای با نشاسته گندم طرز تهیه باسلوق ژله ای اپارات

باسلوق ژله ای یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با نام های متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باسلوق ژله ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم باسلوق ژله ای
نشاسته گل½ لیوان
آب سرد۱ و نیم لیوان
شکر½ لیوان
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
پودر ژله به طعم دلخواه۱ بسته
پودر قند و پودر نارگیلبه مقدار کافی

طرز تهیه باسلوق ژله ای

مرحله اول

برای تهیه باسلوق ژله ای خانگی ابتدای کار درون یک قابلمه مناسب نشاسته گل را به همراه آب سرد اضافه می کنیم و تند تند هم می زنیم تا نشاسته گل درون آب حل شود، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا شکر را به همراه پودر ژلاتین و پودر ژله درون قابلمه می ریزیم و به صورت مداوم به مدت ۳۰ دقیقه هم می زنیم تا مواد به غلظت برسد، سپس نشاسته کاملا بپزد. در ادامه زمانی که باسلوق به غلظت مطلوب رسید گلاب اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله باسلوق را هم می زنیم، سپس روغن مایع را در آخر اضافه می کنیم تا باسلوق براق شود، سپس  هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه درون یک ظرف مناسب مقداری روغن مایع می ریزیم و با برس چرب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مایه باسلوق را درون ظرف می ریزیم، سپس روی آن را با قاشق خیس صاف می کنیم. در ادامه باسلوق را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم باسلوق سفت شود و خودش را بگیرد.

مرحله پنجم

در نهایت پس از این مدت باسلوق را از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم و درون پودر نارگیل یا پودر قند می غلطانیم. در آخر باسلوق های ژله ای را درون ظرف مورد نظر بچینید و با چای زعفرانی سرو کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.