طرز تهیه کیک هندوانه ای یلدایی

کیک هندوانه ساده طرز تهیه کیک هندوانه ای اپارات طرز تهیه کیک هندوانه ای بدون فر طرز تهیه کیک شب یلدا در خانه تزیین کیک هندوانه ای فیلم کیک شب یلدا کیک هندوانه ای در قابلمه کیک هندوانه با بریلو

کیک هندوانه یلدایی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با این رسپی می توانید آنرا بدون همزن و فر درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هندوانه ای یلدایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک هندوانه ای یلدایی
آرد۲ لیوان
شکر۱ لیوان
شیر⅔ لیوان
روغن مایع½ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل⅛ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی سبز و قرمزبه مقدار کافی
شکلات چیپسیبه مقدار کافی

طرز تهیه کیک هندوانه ای یلدایی

مرحله اول

برای تهیه کیک هندوانه ای خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ را درون آن می ریزیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه وانیل و شکر را به تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مجددا با دور تند همزن برقی مخلوط می کنیم تا بافت مواد کرم رنگ و پف دار شود. در ادامه شیر و روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مجددا به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم. در ادامه آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را ۲ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مجددا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و این بار طی ۲ مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی درحد ترکیب شدن مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا ۳ کاسه مناسب انتخاب می کنیم و مایه کیک را به ۳ قسمت تقسیم می کنیم و درون کاسه ها می ریزیم. در ادامه رنگ خوراکی سبز و قرمز را به ۲ قسمت مایه کیک اضافه می کنیم و یک قسمت را اجازه می دهیم سفید بماند.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کیک را مخلوط می کنیم تا رنگ درون آن پخش شود و مایه کیک رنگی شود. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف قابلمه را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و ابتدا مایه سبز را درون تابه می ریزیم.

مرحله ششم

حالا مایه سفید کیک را روی مایه سبز رنگ می ریزیم و در آخر مایه قرمز رنگ را روی مایه سفید رنگ می ریزیم. در ادامه درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون قابلمه بپزد. پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان تست می کنیم، در صورتی که پخته بود آن را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله هشتم

در نهایت اجازه می دهیم اجازه می دهیم کیک به طور کامل خنک شود، سپس کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با شکلات چیپسی تزئین می کنیم. در آخر کیک را به اندازه دلخواه برش زده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 29 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.