طرز تهیه کراکر نمکی شور خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کراکر نمکی شور
کراکر نمکی یکی از انواع خوراکی های سالم و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کراکر نمکی شور در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کراکر نمکی شور | |
آرد سفید | ۲ و ⅓ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۱۲۵ گرم |
روغن مایع | ¼ پیمانه سرخالی |
آب | ۳ قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
مواد رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شیره خرما یا انگور (اختیاری) | ⅛ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کنجد | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کراکر نمکی شور
مرحله اول
برای تهیه کراکر نمکی شور خوشمزه، ابتدای کار، از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد مورد نیاز را در دمای محیط قرار داده تا دمای تمام مواد با محیط هماهنگ شود. در ادامه درون یک کاسه مناسب تخم مرغ، شکر، نمک و وانیل اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا با دور متوسط همزن برقی مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند، سپس به ترتیب کره، روغن مایع، آب و سرکه سفید را به ترکیب تخم مرغ اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد با هم یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را کم کم به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس به دلیل این که آب خور آرد های مختلف متفاوت است، باید آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنیم. زمانی که خمیری نرم و لطیف شکل گرفت، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله به ورز دادن خمیر با دست ادامه می دهیم تا خمیر به دست نچسبد. در ادامه خمیر را درون یک نایلون فریزر قرار داده، سپس اجازه می دهیم در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت کند. در ادامه خمیر را از یخچال خارج کنید، سپس روی سطح کار منتقل می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک نایلون را روی سطح کار باز می کنیم، سپس کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم، سپس مجددا روی آن را با نایلون دیگری می پوشانیم. در ادامه خمیر را به قطر ۵ تا ۷ میلی متر به صورت مستطیل با وردنه باز می کنیم.
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت کند. در حین استراحت کردن خمیر، مواد رومال را آماده می کنیم. ابتدا درون یک کاسه مناسب، زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم، سپس با چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ باز شود.
مرحله هفتم
حالا شیره خرما یا انگور، زعفران دم کرده غلیظ و وانیل را به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس به خوبی با چنگال هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط و یکدست شود. در ادامه خمیر را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. در ادامه خمیر را روی سطح کار پهن می کنیم، سپس با برس از مواد رومال چند مرتبه روی خمیر می زنیم تا مواد رومال به خرد خمیر بروند.
مرحله نهم
در این مرحله مقدار زیادی کنجد روی خمیر می پاشیم، سپس با وردنه ۲ یا ۳ بار روی خمیر می کشیم تا کنجد به خمیر بچسبد. در ادامه خمیر را به شکل نواری به عرض ۱ سانتی متر برش میزنیم، سپس کراکر ها را با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم و در فر قرار می دهیم.
مرحله دهم
در نهایت اجازه می دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کراکر ها بپزند. توجه داشته باشید زمان پخت کراکر ها، بستگی به قطر آن ها دارد. همین که اطراف کراکر ها طلایی شد، آنها را از فر خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظر می چینیم. نوش جان.
- منبع :
- zohreh_jafarzadeh
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل های گردنبند مرواریدی؛ خاصترین و جدیدترین ترندهای بازار زیورآلات
- طرز تهیه خورش سیب گلاب مجلسی + نکاتی برای طعم و عطر بهتر
- مانتو کفتان جدید دخترانه؛ مدل های شیک که کمتر جایی پیدا میشه!
- مدل مانتو لنین زنانه شیک؛ این مدل ها رو هر جایی پیدا نمی کنی!
- طرز تهیه مربای زنجبیل؛ این مربای خوشمزه رو حتما امتحان کنید!