طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه با ژلاتین مرحله به مرحله
طرز تهیه سس کارامل خوشمزه خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یک طعم دهنده شیرین و خوشمزه است که در شیرینی پزی کاربرد دارد و در تهیه دسر، …
طرز تهیه یخمک هندوانه طبیعی ساده و خوشمزه در منزل
طرز تهیه یخمک هندوانه یخمک هندوانه یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید، برای مشاهده …
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی چیز کیک ژاپنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و معروف است که به دلیل بافت نرم و لطف …
طرز تهیه موس شکلاتی
موس شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و شیک بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موس شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم موس شکلاتی | |
شیر عسلی | ½ پیمانه |
خامه | ۱ پاکت |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق مرباخوری |
آب | ۱ فنجان |
شیر | ۴ لیوان |
شکلات تخته ای | ۲۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۶۰ گرم |
شکر | ۶۰ گرم |
طرز تهیه موس شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه موس شکلاتی خوشمزه ابتدا پودر ژلاتین را به همراه ۱ فنجان آب داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم تا نشاسته اسفنجی شود. در ادامه کاسه را به روش بن ماری روی حرارت بخار آب قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله نشاسته را به آرامی مخلوط می کنیم تا به طور کامل درون آب حل شود. در ادامه پودر کاکائو را با چند قاشق آب ترکیب می کنیم تا به طور کامل درون آب حل شده و با هم یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم.
مرحله سوم
حالا شکلات تخته ای را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و آنرا نیز به روش بن ماری حل می کنیم. در ادامه شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شیر به خوبی گرم شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه شیر گرم شد، شیر عسلی را به همراه شکر و خامه اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه پودر کاکائوی حل شده را به قابلمه حاوی شیر اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله شکلات تخته ای ذوب شده را به همراه ژلاتین بن ماری شده به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. توجه داشته باشید که شیر به هیچ وجه نباید به نقطه جوش برسد.
مرحله ششم
حالا قالب مورد نظرمان را با کمی روغن مایع چرب می کنیم، سپس مایه موس را درون قالب می ریزیم. در ادامه قالب را درون یخچال قرار داده و اجازه می دهیم که چند ساعت درون یخچال بماند تا خودش را بگیرد.
- منبع :
- ashpazi_porazsafa