طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی پاناکوتا زعفرانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، …

طرز تهیه یخمک هندوانه طبیعی ساده و خوشمزه در منزل

طرز تهیه یخمک هندوانه طبیعی ساده و خوشمزه در منزل

طرز تهیه یخمک هندوانه یخمک هندوانه یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید، برای مشاهده …

طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه با ژلاتین مرحله به مرحله

طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه با ژلاتین مرحله به مرحله

طرز تهیه موس شکلاتی موس شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و شیک بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، …

طرز تهیه دنت شکلاتی

طرز تهیه دنت شکلاتی بدون نشاسته ذرت فیلم طرز تهیه دنت شکلاتی طرز تهیه دنت شکلاتی ساده طرز تهیه دنت شکلاتی با ژلاتین طرز تهیه دنت با طعم های مختلف

دنت شکلاتی یکی از انواع دسرها و میان وعده های خوشمزه بین المللی است که برای تهیه انواع شیرینی ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دنت شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم 
شیر۳ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
شکر½ لیوان
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه دنت شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه دنت شکلاتی خوشمزه ابتدا شکر و نشاسته ذرت را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه کمی از شیر را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

باید نشاسته و شکر را به خوبی ترکیب کنیم تا درون شیر حل شوند و حالت گلوله گلوله نشوند. پس از اینکه نشاسته به طور کامل درون شیر حل شد، باقیمانده شیر را نیز اضافه کرده و با مواد درون قابلمه مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم مواد را مخلوط می کنیم تا نشاسته بپزد و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. هم زدن مواد را ادامه می دهیم تا شیر شروع به جوشیدن کند.

مرحله چهارم

پس از اینکه شیر شروع به حباب زدن کرد، وانیل را به قابلمه اضافه می کنیم و هم زدن مواد را ادامه می دهیم تا غلظت مایه دنت شبیه به فرنی شود. پس از اینکه مایه دنت به غلظت مناسب که رسید قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا خامه را اضافه می کنیم و به سرعت با مایه دنت مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه پودر کاکائو را کم کم اضافه می کنیم و به آرامی مایه دنت را مخلوط می کنیم تا رنگ آن به صورت یکدست قهوه ای شود.

مرحله ششم

در این مرحله دنت آماده شده را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شود و به اصطلاح ببندد. در نهایت دنت شکلاتی را از یخچال خارج می کنیم و به صورت دلخواه با پودر پسته تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.