طرز تهیه اسلایس نارگیلی، یک میان وعده فوقالعاده خوشمزه
طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک گردویی کیک گردویی یکیک از انواع کیک های کافی شاپی و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه …
طرز تهیه کرم پاتیسیر خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه کرم پاتیسیر کرم پاتیسیر، یکی از کرمهای خوشمزه و خوش عطر است که برای فیلینگ کردن پیراشکی، انواع کیکها، دسرها، ماکارون …
طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی کیک شیفون پرتقالی یکی از محبوب ترین کیک های بین المللی است که عطر و طعم بسیار جذابی …
طرز تهیه اسلایس نارگیلی
اسلایس نارگیلی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع و به روشهای مختلف درست میشود از اسلایس نارگیلی میتوانید به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه اسلایس نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای کیک | |
کره هم دمای محیط | ۹۰ گرم |
شکر | ۱۱۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۱۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۴/۱ قاشق چای خوری |
وانیل | ۴/۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای لایه نارگیل و کارامل | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | ۶۰ میلی لیتر |
کره ذوب شده و خنک شده | ۶۰ گرم |
شکر قهوهای روشن | ۲۷۵ گرم |
پودر نارگیل | ۱۵۰ گرم |
طرز تهیه اسلایس نارگیلی
مرحله ۱: تهیه مخلوط کیک با کره و شکر
برای طرز تهیه اسلایس نارگیلی ابتدا کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا بافت آن یکدست و سبک و سفید رنگ و حجیم شود بعد تخم مرغها را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۲: اضافه کردن تخممرغ و وانیل به مخلوط
وقتی که تخم مرغها از لختگی خارج شدن و کاملاً با مواد مخلوط شدند سپس مقداری وانیل به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را از بین ببرد و بافت مخلوط کاملاً سبک و حجیم و پوک شود.
مرحله ۳: ترکیب آرد و بکینگ پودر با مخلوط
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود و بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا یکدست شود و سپس ترکیب آرد را روی مخلوط مواد الک کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله ۴: آماده کردن قالب و ریختن مایه کیک
بعد قالب با سایز ۲۰ در ۳۰ سانتی متر را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید به طوری که کاغذ روغنی به اندازه ۵ سانتی متر از لبههای قالب بلندتر باشد، سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و بعد سطح آن را با لیسک کاملا صاف کنید.
مرحله ۵: استراحت مایه کیک و آمادهسازی تخممرغ
سپس قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مایه کیک به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند در این فاصله مواد روی کیک را آماده کنید و تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کمی حجیم و روشن شوند.
مرحله ۶: تهیه مخلوط تخممرغ با شکر قهوهای و کره
سپس مقداری شکر قهوهای را به آنها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت تقریباً ۳ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مواد صاف و یکدست شوند، بعد کره را به مواد اضافه کنید و به مدت دو دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شود.
مرحله ۷: اضافه کردن شیر و پودر نارگیل به مخلوط
بعد مقداری شیر به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند سپس پودر نارگیل را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و پودر نارگیل در همه قسمتها پخش شود، سپس قالب را از داخل یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ۸: پخت کیک در فر
سپس مواد رویه را روی مایه کیک بریزید و بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر بپزد و کنارههای آن طلایی شود.
مرحله ۹: خنک کردن کیک و جدا کردن از قالب
بعد از این زمان قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کیک کاملا سرد و خنک شود و بعد لبههای کاغذ روغنی را از دو طرف بگیرید و کیک را از داخل قالب بیرون بیاورید و سپس کاغذ روغنی را به آرامی از آن جدا کنید.
مرحله ۱۰: تزئین کیک و سرو کردن
سپس کیک را داخل ظرف دیگری قرار دهید به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی آن بمالید و با پودر پسته و مغز گردو خرد شده و چند برش نازک از نارگیل تازه روی آن را تزئین کنید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. در آخر چند برش اسلایس نارگیلی را داخل یک ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- firoozeh_af