طرز تهیه کیک زردآلو شکلاتی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک زردآلو شکلاتی

طرز تهیه کیک زردآلو شکلاتی , دستور پخت کیک زردآلو شکلاتی

کیک زردآلو شکلاتی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع و به روش‌های مختلف درست می‌شود، این کیک خوش طعم را می‌توان به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی‌ها آماده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک زردآلو شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک زردآلوی شکلاتی
تخم مرغ۲ عدد
شکرکمی بیشتر از نصف پیمانه معادل ۱۲۰ گرم
آرد۱ و ۴/۱ پیمانه معادل ۱۷۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
وانیل۱ قاشق چای خوری
شیرنصف پیمانه
کره یا روغن مایع۶۰ گرم
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
زردآلوبه مقدار دلخواه

طرز تهیه کیک زردآلو شکلاتی

زدن تخم مرغ و شکر با همزن برقی

برای طرز تهیه کیک زردآیو خوشمزه با طعم شکلاتی ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها زیادتر شود، بعد شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا بافت مخلوط حجیم و کرم رنگ و کشدار شود.

افزودن وانیل و کره آب شده به مخلوط

سپس وانیل را به تخم‌ مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را از بین ببرد، بعد کره آب شده یا روغن مایع را روی مواد بریزید و به اندازه‌ای که با هم مخلوط و یکدست شوند، با همزن برقی هم بزنید.

اضافه کردن شیر و آرد به مایه

بعد شیر را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا بافت مواد یکدست و صاف شود، سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید.

الک کردن و اضافه کردن ترکیب آرد به مخلوط

ترکیب آرد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد الک کنید تا ترکیب آرد یکدست شود، سپس آرد را کم کم و در چند مرحله روی مخلوط بریزید و به آرامی با همزن دستی و در یک جهت به شکل دورانی هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

تهیه کیک وانیلی و تزئین با زردآلو

اگر می‌خواهید که کیک وانیلی داشته باشید به جای پودر کاکائو از آرد استفاده کنید و بعد کف قالب ۲۰ سانتی را کاغذ روغنی قرار دهید و نصف مایه کیک را در قالب بریزید و سپس زردآلوها را که از قبل تمیز شسته‌اید و برش داده اید روی آن بچینید.

استفاده اختیاری از زردآلو در کیک

استفاده از زردآلو در وسط کیک به دلخواه و سلیقه خودتان بستگی دارد و می‌توانید از آن استفاده نکنید، در صورتی که در وسط کیک زردآلو قرار دادید سعی کنید از زردآلوهای خوشمزه و رسیده استفاده کنید که شیرین باشند یا این که به آن‌ها شکر بزنید.

پخت کیک در فر با دمای معین

سپس مابقی مایه کیک را روی زردآلوها بریزید و چند برش زردآلو هم روی مخلوط مواد بچینید و بعد قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک خوب بپزد.

بررسی آماده بودن کیک با استفاده از یک سیخ چوبی

بعد از مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه کیک آماده شده و سطح آن طلایی رنگ می‌‌شود، در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود و بعد از آن یک سیخ چوبی را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید، اگر چیزی به آن نچسبید، کیک آماده است.

خنک کردن و برش زدن کیک پخته شده

سپس قالب کیک را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و بعد کیک را به آرامی از قالب بیرون بیاورید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید، سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

تزئین و سرو کیک با عسل، شکلات، پسته، گردو و زردآلو

بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی کیک بریزید و با پودر یا خلال پسته و مغز گردوی خرد شده و چند برش زردآلو و شکلات چیپسی تزئین کنید و بعد چند برش از کیک زردآلو شکلاتی را در ظرف مناسب بچینید. در آخر کیک زردآلو شکلاتی را به عنوان یک میان وعده خوش طعم و دلچسب همراه با چای سرو کنید.

بروز رسانی توسط در یکشنبه 4 تیر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.