طرز تهیه کیک تابستانی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک شربتی تابه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک شربتی تابه ای کیک شربتی تابه ای یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه خانگی است که بدون نیاز …
طرز تهیه مافین شکلاتی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه مافین شکلاتی مافین شکلاتی یکی از انواع مینی کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی در مهمانی ها …
طرز تهیه کیک موز و گردو خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک موز و گردو کیک موز و گردو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر …
طرز تهیه کیک تابستانی
کیک تابستانی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که با میوههای خوش رنگ و خوش طعم درست میشود و در روزهای گرم تابستان بسیار دلچسب و فوقالعاده است، کیک تابستانی یک دسر شیک و مناسب و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانیها است، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک تابستانی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای کیک | |
بیسکوئیت لیدی فینگر | ۴۰۰ گرم |
شیر | ۳۰۰ گرم |
توت فرنگی | ۱۰ عدد |
مواد لازم برای محلبی | |
شیر | ۱ لیتر |
شکر | ۱ لیوان |
آرد | ۳ قاشق غذا خوری |
نشاسته | ۳ قاشق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل شکری | ۱ پاکت معادل ۵ گرم |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
خامه | ۱۵۰ میلی لیتر |
مواد لازم برای تزئین روی کیک | |
توت فرنگی | ۱۰ عدد |
شاتوت | ۲۰ عدد |
توت طلایی ( فیسالیس) | ۱۰ عدد |
بلوبری | ۱۰ عدد |
برگ نعناع | به مقدار لازم |
بادام پرک | نصف استکان |
طرز تهیه کیک تابستانی
مرحله اول
ابتدا برای درست کردن محلبی شیر را در یک ظرف بریزید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس آرد را کم کم روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و آرد در شیر گلوله نشود و بعد هم نشاسته را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله دوم
سپس مخلوط را هم بزنید تا نشاسته با مواد ترکیب شود و بعد زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کاملا با هم مخلوط شوند، سپس ظرف مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا با هم خوب پخته شوند.
مرحله سوم
وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد و به قوام آمد کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و با هم مخلوط شوند و بعد وانیل را هم روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بعد مخلوط مواد را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
سپس ظرف مخلوط را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و هرزگاهی مخلوط را هم بزنید، وقتی مخلوط مواد کاملا سرد شد، خامه را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط صاف و یکدستی تشکیل شود.
مرحله پنجم
بعد مقداری شیر را در یک ظرف بریزید و بیسکوئیتهای لیدی فینگر را در داخل آن فرو کنید و بیرون بیاورید و سپس به شکل ایستاده دور تا دور یک قالب کمربندی ۲۶ سانتی متری بچینید و بعد کف قالب را هم با بیسکوئیتها پر کنید و کاملا بپوشانید.
مرحله ششم
سپس نصف محلبی را روی بیسکوئیتها بریزید و بعد توت فرنگیها را که از قبل تمیز شستهاید از وسط نصف کنید و روی محلبی بچینید به طوری که همه قسمتها را با توت فرنگی بپوشانید، سپس دوباره روی توت فرنگیها، بیسکوئیتها را بچینید.
مرحله هفتم
بعد دوباره روی بیسکوئیتها بقیه محلبی را بریزید و سپس قسمت بالای بیسکوئیتها را با دست کمی به سمت داخل قالب فشار دهید و بعد کاملا با سلفون بپوشانید به طوری که همه بیسکوئیتها به سمت داخل فرم بگیرند و حالت نیم دایره تشکیل دهند.
مرحله هشتم
سپس قالب را از شب تا صبح و یا به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و بیسکوئیتها هم فرم بگیرند و بعد از این مدت از یخچال بیرون بیاورید و سلفون را به آرامی جدا کنید.
مرحله نهم
بعد به دلخواه و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان ابتدا روی کیک برشهای توت فرنگی را بچینید و بعد روی آنها شاتوت، توت طلایی( فیسالیس) و بلوبری بریزید تا شکل و ظاهر کیک رنگارنگ و جذاب شود و سپس با چند برگ نعناع آن را تزئین کنید.
مرحله دهم
سپس مقداری هم بادام پرک شده روی کیک بریزید و پخش کنید و بعد پودر قند را هم روی همه قسمتهای کیک بپاشید تا شکل و ظاهر آن زیباتر شود، سپس قالب کمربندی را باز کنید و کیک را به آرامی از آن بیرون بیاورید و در ظرف مناسب قرار دهید. در آخر کیک تابستانی را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و این دسر شیک و خوش طعم را همراه با یک نوشیدنی خنک سرو کنید.
- منبع :
- nimetli_lezzetler