طرز تهیه بامیه عربی خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه بامیه عربی

طرز تهیه بامیه قدیمی طرز تهیه بامیه عربی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه بامیه لبنانی طرز تهیه بامیه بزرگ شیرازی طرز تهیه بامیه ابادانی طرز تهیه بامیه عسلی اهوازی بامیه عربی با نشاسته

بامیه عربی یکی از انواع شیرینی‌ها خوشمزه و بی‌نظیر است که طرفداران زیادی دارد، این شیرینی خوش عطر و طعم بافت ترد و سبکی دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه عربی در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای بامیه
آب۴۰۰ گرم
آرد۴۰۰ گرم
روغن مایع۱۰۰ گرم
شربت بار۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
وانیل۲/۱ قاشق چای خوری
آب سرد۱۶۰ گرم
مواد لازم برای شربت
شکر۲ پیمانه
آب۱ پیمانه
گلاب۱ قاشق غذا خوری
گلوکز۲ قاشق غذا خوری
جوهر لیمو۴/۱ قاشق چای خوری
زعفرانبه مقدار دلخواه

طرز تهیه بامیه عربی

برای تهیه بامیه عربی ابتدا برای درست کردن شربت، آب را داخل یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود، ظرف را مدام تکان دهید تا شکر قبل از به جوش آمدن آب حل شود وگرنه شکرک می‌زند.

بعد از این‌ که آب شروع به جوشیدن کرد گلوکز و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری گلاب و زعفران را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا یکدست شود و عطر گلاب و زعفران پخش شود.

سپس به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا مخلوط روی حرارت متوسط بجوشد و غلیظ شود، بعد با قلموی آغشته به آب لیمو اطراف ظرف را تمیز کنید تا مانع از شکرک زدن شود، بعد از این که شربت به غلظت مناسب رسید کمی از شربت را داخل ظرف بریزید.

سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و بعد از چند دقیقه از یخچال بیرون بیاورید و ظرف را تکان دهید اگر شربت زیاد شل نباشد یعنی به غلظت مناسب رسیده است، بعد شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

بعد برای درست کردن بامیه، در یک ظرف آب را بریزید و سپس روغن را به آن اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید و سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و بعد مقداری از شربت بار را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا آب به جوش آید.

وقتی آب شروع به جوشیدن کرد بلافاصله نیمی از آرد را که از قبل الک کرده‌اید و بافت آن سبک و یکدست شده است به مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه خمیر را روی حرارت بپزید و خمیر را هم بزنید تا یکدست شود.

بعد از این مدت خمیر را که آب اضافی آن تبخیر شده است از روی حرارت بردارید و در ظرفی بریزید و با لیسک خمیر را باز کنید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، هر چند دقیقه یک بار خمیر را برگردانید تا همه قسمت‌های آن خنک شود.

سپس خمیر را که خنک شده است داخل ظرفی بریزید و بقیه آرد را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید و بعد تخم مرغ و وانیل را به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و عطر وانیل در ترکیب مواد پخش شود.

بعد آب را کم‌کم اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید، مقدار آب کاملا تقریبی است و ممکن است مقدار کمتر و یا بیشتری استفاده شود، بستگی به میزان آب‌ خوری آرد‌ها دارد، بعد از این‌که خمیر به غلظتی رسید که قابل ماسوره زدن باشد، مقدار آب کافیست.

سپس خمیر را داخل قیف بریزید و در روغن سرد خمیر را ماسوره بزنید و بعد ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و بامیه‌ها در آن سرخ و طلایی رنگ شوند، بعد از این‌که همه قسمت‌های بامیه سرخ شد از روغن خارج کنید.

بعد بامیه‌ها را داخل شربت ملایم نزدیک به داغ بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۱ دقیقه داخل شربت بمانند، تا شربت کامل به خورد بامیه‌ها برود و بعد از شربت خارج کنید و به دلخواه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل و یا خرده‌های گردو تزئین کنید. در آخر تعدادی بامیه عربی را در ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی در سفره‌های افطار ماه رمضان همراه با چای سرو کنید.

بروز رسانی توسط در شنبه 26 فروردین 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.