طرز تهیه آبلیموی خانگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه شور گل کلم خوشمزه با هویج و فلفل مرحله به مرحله
طرز تهیه شور گل کلم شوری گل کلم و هویج یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که با …
طرز تهیه پوره گوجه فرنگی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه پوره گوجه فرنگی پوره گوجه فرنگی یکی از انواع چاشنی های معروف و ساده است که در خوشمزه تر شدن برخی …
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه آبلیموی خانگی
آبلیموی خانگی یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و محبوب است که طرفدارهای زیادی در سراسر ایران دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبلیموی خانگی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم آبلیموی خانگی | |
لیمو | ۹ کیلوگرم |
طرز تهیه آبلیموی خانگی
مرحله اول
برای تهیه آبلیموی خانگی در ابتدای کار از لیموهای درشت که پوست آنها نازک و زرد رنگ است استفاده می کنیم. در ادامه لیموها را درون یک لگن حاوی آب ریخته، سپس اجازه می دهیم به مدت دو ساعت درون آب بمانند.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان لیموها را کاملا شسته و روی یک پارچه حوله ای پهن می کنیم تا کاملا خشک و رطوبت آنها گرفته شود. زمانی که لیموها خشک شدند، آنها را از وسط نصف کرده و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
حالا لیموها را با استفاده از آبمیوه گیر دستی به خوبی آب می گیریم، سپس درون شیشه های جا نوشابه ای می ریزیم. در ادامه آبلیموها را درون یخچال نگهداری می کنیم تا کپک نزنند یا سیاه رنگ نشوند.
مرحله چهارم
در صورتی که درون یخچال جا نداشته باشید اطراف شیشه آبلیمو را با کیسه مشکی می پوشانیم و درون کابینت در یک جای تاریک نگهداری می کنیم تا رنگ آنها تیره نشود. شیشه ها کاملا پر باشند تا آبلیمو کپک نزند. نوش جان.
- منبع :
- mahsa_pooreini