طرز تهیه مافین شکلاتی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی زبان شیرینی زبان یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین ایرانیان است که امروزه با دستورهای متنوعی درست …
آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لگیمات ماه رمضان
طرز تهیه لگیمات لگیمات یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در …
طرز تهیه دوشاب برنج خوشمزه شمالی مرحله به مرحله
طرز تهیه دوشاب برنج دوشاب برنج، یکی از شیرینیهای سنتی و اصیل گیلانی است که طعم بسیار خوشمزه و بینظیری دارد و یک …
طرز تهیه مافین شکلاتی
مافین شکلاتی یکی از انواع مینی کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم مافین شکلاتی | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
وانیل | نوک قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲٫۵ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
شکلات تلخ | ⅓ لیوان |
شکلات شیری | ⅓ لیوان |
شکلات چیپسی نسوز | به مقدار کافی |
طرز تهیه مافین شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه مافین شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا دمای آنها با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. حالا فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. حالا تخم مرغ های به دمای محیط رسیده را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا کرمی و کش دار شود.
مرحله سوم
حالا شیر و روغن مایع را به ترتیب به کاسه اضافه کرده و هر کدام را با دور کند همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه پودر کاکائو را به همراه آرد و بکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد خشک را طی ۲ تا ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت را هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه شکلات تلخ و شیری را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله پنجم
حالا شکلات های خرد شده را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس درون قالب مافین را با کاغذهای کپسولی می پوشاینم. در ادامه دو سوم حجم کاغذها را با مایه کیک پر می کنیم و مقداری شکلات نسوز روی آن می ریزیم.
مرحله ششم
در ادامه قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم مافین ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله هفتم
در صورتی که مایه کیک به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم مافین ها کاملا خنک شوند. در نهایت مافین ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان.